Ha a gépemnek lehet hallani a hangját ami nem ojan hangós és nemis ojan halk akkor azza tápból jőn vagya preocesszor hűtőtől?
A mostani tápom egy 400W os és ha mongyuk 450 vagy 500w osra cserélem akkor hallkabb lesz a gép?
Ha a processzor hűtőt cserélem egy drágábra akkor hallkabb lesz a gépem?
A mostani hűtőm 3000 forintos és 775 ős deha mongyuk veszek egy 7000-9000 forintosatt akkor hallkabb lessz sokall?
A processzorom egy Q6600 as 4 magós,de ahhoz mijen hűtőt vegyek ami jó is és csendes is és jólhűtia processzortis?
Csak annyira hangos a gép, hogy a zúgástól a helyesírást is elfelejtetted?
Ha kicsit kimozdítod a gépet, akkor oda tudok hajolni és meghallgatni, hogy melyik a hangos. Jaj nem férek oda, hajolj már oda te!
A tápnál nem csak a teljesítmény a mérvadó, hanem a minőség is.
Szóval, mit is akartál kérdezni igazából?
A tápom már elég poros de nem tudom szétszedni a prszivóval meg nem tugya kieszedni a legtőbb port.
deha veszek egy 500W ost ami nem márkás azzis jó már?
Hang: Lehúzod a procihűtő csatlakozóját, gépet bekapcsolod, ha elmúlt a hang akkor az volt. Ha nem akkor táp, házventi, VGA hűtő...
Táp: Milyen van most(márka)? Mennyi idős? Mennyit megy naponta? És ha cseréled, ne azt nézd hány wattos, hanem azt, hogy milyen minőség! 350-es FSP-m többet tud mint a noname 500-as.
Hűtő: A mostani milyen? Mert a 3000 forintos márkát nem ismerjük. Viszont ha veszel egy nagy hőcsöves hűtőt, akkor biztos halkabb lesz a kisebb fordulatszámú ventilátor miatt. 775-re olcsón (kb 5-6000 körül)kijöhet pl AV freezer 7 pro, Alpenföhn Civetta, Alpenföhn Sella, Cooler Master Hyper TX3, EKL cold tower... Ezek jól hűtenek, csendesek és olcsók. Persze érdemes jó pasztát tenni alá, normálisan felkenve.
Megvettem az uj tápot egy 450W ost ami egy n power márkáju 1400rpm es és 12 cm a ventije,igaz olcsó volt csak pár ezer forint de ez sokkal halkabb minta 400W os volt és amiótta beraktam ezta 450W os tápot a processzor hőfokais már kevesebb,a 400 watos pátnál stabilan 55 fokos volta proci dea 450 esnél már 45 fok.
Akkor a proci hőfokát nem csak a proci hűtő dea tápis befojásolja?
Lecseréltem a processzor hűtőtis egy cooler master tx 3 asra,azméregy jó hűtő?
Q6600 as processzora használom és már 40 fok on vanna hőfók a régi hűtőnél 55 fokig és 60 fokig volt.
De visszont azzért van hangja a cooler masternakis,azthittem nagyon csendes lessz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!