Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Több mappából kiválogatás?

Backinblack kérdése:

Több mappából kiválogatás?

Figyelt kérdés
Nemrég egy HDD-m tönkrement, de nehézségek árán tudtam kimenteni tartalmát. Gondom az, hogy van vagy 600 mappám, mappánként kb 40 file. Az a lényeg, hogy hogy tudom megoldani, hogy egy adott mappába ki legyenek válogatva a 600 mappából adott kiterjesztésű fileok (képek (png, jpg, jpeg, stb.))? Tehát 600 mappából, kiválogatni egybe. Ötlet?

2013. máj. 14. 21:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Rákeresel az adott mappában a fájlokra és áthelyezed őket.

Ha ez nem megy (miért ne menne), akkor egy jól szituált batch fájl megcsinálja.

2013. máj. 14. 21:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Jó, nem voltam elég alapos. Szóval képzelj el 600 könyvtárat, mindegyikben 20 képpel, meg 20 txt (formáztlan szöveg) file-val, meg pár hülye kiterjesztésűvel, ami nem kell senkinek. Persze, megtehetem hogy 600szor kijelölgetem a képeket, és áthelyezem, de talán ez azért mégse olyan praktikus.
2013. máj. 14. 22:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Elképzeltem. És? Rákeresek, hogy képek, majd kijelölöm őket és másolom. Hol a probléma?
2013. máj. 14. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!