Fissitettem az uj vibert iphone 4s-en es nem engedi, hogy kepet kuldjek. Azt irja ki hogy a privacy settings-ben allitsam be de ezt nem talalom. Mit kellene tennem hogy ujra tudjak kepeke kuldeni?
Sziasztok!
Van megoldás! Én is ezzel a problémával szembesültem.
Szóval...
IOS6-nál semmi probléma,mivel van egy ADATVÉDELEM menüpont a beállításokban,ahol simán engedélyezni kell a vibert és kész.
Ezzel ellentétben IOS5-nél (gondolom régebbinél is),mivel nincs ilyen lehetőség ezért másképp kell megoldani--->
Beállítások -> Általános -> Korlátozások(kódot megadni) -> Helyszín -> Helymeghatározást bekapcsolni,és ha minden igaz megjelenik majd ott lejjebb egy Viber ikon,ami értelem szerűen bekapcsolva kell hogy legyen.
Utána már engedni a képek küldését a VIBER. Le egyszerűsítve,bekapcsolt helymeghatározással engedi csak ezt a funkciót.
Nekem működik. :)
Hello, köszönöm szépen -lehet,hogy ez a megoldás.Pár napja azt tudtam tenni,hogy az app store-ban ismét megtalálható volt a 3GS-re való változat.Leszedtem a mobilomról a legújabb vibert majd felraktam az eggyel régebbit.Igy mükszik.Ha updatolom akkor megpróbálom a Te módszeredet.
mégegyszer kösz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!