Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem talál szoftvert a telefono...

Nem talál szoftvert a telefonomhoz a gép. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

XP-m van(SP3), nemrég lett újratelepítve..előtte minden jó volt, de most sem az én xperia tipo-mat se tesom samsungját nem lehet hozzá csatlakoztatni, mert behozza az Új hardver varázslót, rákattintok hogy telepítse az MTP Device-t (sd kártya nincs a telefonban) de ezt írja: "A következő hiba történt az eszköz telepítése alatt: A megadott szolgáltatás nincs telepítve"

(fel van telepítve a Sony PC Companion, és a Samsung New PC Studio is) tudnátok nekem segíteni? köszönöm :)

2013. máj. 11. 19:53
 1/6 anonim ***** válasza:
a telefonon engedélyezed a kapcsolódást
2013. máj. 11. 20:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen xp-vel külső oldalról kell letölteni az MTP-device-t. Itt találsz leírást hogy mit kell csinálnod

[link]

2013. máj. 11. 20:04
 3/6 csacsi2 ***** válasza:

Tötröld a c:\WINDOWS\Driver Cache\ mappa tartalmát.

Mikor elindul az Új hardver varázsló tedd be a telepítőlemezt, hogy megtalálja a drivert.

Nézd meg, hogy telepítve van-e driver az eszközkezelőben:

futtatás: devmgmt.msc

Próbálj újab verziót keresni.

Telepíts fel mindent ami az XP-nek kell!Alaplapi driverek, vezérlők gondolom felmentek már.

.Net framework -ök,visual C++, esetleg JAVA, windows frissítések...

2013. máj. 11. 20:04
 4/6 A kérdező kommentje:

#2: itt csak zte-hez lehet tölteni, tudsz nekem linkelni xperiahoz?

#3: köszönöm a választ de ezek megvannak:S

2013. máj. 11. 20:25
 5/6 csacsi2 ***** válasza:

Lehet megoldás lesz a válaszodra, amúgy érdekes hogy nincs benne a telepítőlemezben?!

Wondershare MobileGo for Android

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..

2013. máj. 11. 20:33
 6/6 A kérdező kommentje:

#csacsi2 köszönöm ez a program segített :)

(egyébként telepítőlemezt nem kaptam, mert a teló feltelepíti magátol a progit, első csatlakoztatáskor:) csak az nem ismerte fel :) )

2013. máj. 11. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!