Ugyan olyan márkáju ramok és nem indul el!?
Na szval a gép egy gigabyt alaplap nincs egy éves se,450w-os tápegység,4giga ram 2db 2gigás, meg egy 500g-ás vinyo meg egy nvidia 1gigás vga!
kaptam még 2db 2gigás ramot ugyan abbol tipusbol minden ugyan az át lett nézve a mhz a méret stb... és ha bele van rakva a gépbe mind a 8giga még a boot képernyöig sem jut el hanem ujra indul!! kérlek segitsetek ha kell még részlet akkor le irom.
???????????
Attól, hogy tök egyforma még miért lenne biztos az együttműködés? Akkor miért adják drágábban a párban tesztelt kitteket?
Ennyi erővel lehet alaplap hiba, memória foglalat hiba, az egyik ram hibája vagy olyantól is, hogy nem a megfelelő foglalatokba lettek betéve a ramok.
Sőt. Bizonyos alaplapoknál előfordul, hogy vagy nem kezel ennyi ramot, vagy bizonyos chipszám felett (összesen) nem kezeli, stb.
Itt van az alap lapom!!! és jok a slotok mert probálgatam cserélgetem a ramok müködnek a slotok is!!
Gondolkodtam szerintem a táp nem birja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!