Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ugyan olyan márkáju ramok és...

Thbence kérdése:

Ugyan olyan márkáju ramok és nem indul el!?

Figyelt kérdés

Na szval a gép egy gigabyt alaplap nincs egy éves se,450w-os tápegység,4giga ram 2db 2gigás, meg egy 500g-ás vinyo meg egy nvidia 1gigás vga!

kaptam még 2db 2gigás ramot ugyan abbol tipusbol minden ugyan az át lett nézve a mhz a méret stb... és ha bele van rakva a gépbe mind a 8giga még a boot képernyöig sem jut el hanem ujra indul!! kérlek segitsetek ha kell még részlet akkor le irom.

???????????

2013. máj. 11. 14:10
 1/5 Komplikato ***** válasza:

Attól, hogy tök egyforma még miért lenne biztos az együttműködés? Akkor miért adják drágábban a párban tesztelt kitteket?

Ennyi erővel lehet alaplap hiba, memória foglalat hiba, az egyik ram hibája vagy olyantól is, hogy nem a megfelelő foglalatokba lettek betéve a ramok.

Sőt. Bizonyos alaplapoknál előfordul, hogy vagy nem kezel ennyi ramot, vagy bizonyos chipszám felett (összesen) nem kezeli, stb.

2013. máj. 11. 14:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Vagy a lap nem bír annyi RAM-ot, vagy rossz a slot amibe teszed vagy rossz a RAM.
2013. máj. 11. 16:54
 3/5 A kérdező kommentje:

[link]

Itt van az alap lapom!!! és jok a slotok mert probálgatam cserélgetem a ramok müködnek a slotok is!!

Gondolkodtam szerintem a táp nem birja!

2013. máj. 12. 13:27
 4/5 anonim ***** válasza:
A táp lesz az utolsó dolog ami nem bírja, mivel egy RAM maga alig vesz fel áramot - 2-3 Watt -, tehát kétlem hogy ne bírná... Minden esetre érdekes a dolog...
2013. máj. 12. 15:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Ki probáltam az egyik slotba a régi ramot tetem a másikba az ujbol egyet és ment a gép utána be raktam az összeset és megin nem indult!!!!!!
2013. máj. 13. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!