Miért van az hogy el megy a hang ha zenét hallgatok?
utána nézegettem beírva a google-ba, olyanokat találtam hogy esetleg lekéne törölni a hang driverjét, és ujra feltelepíteni,utána ujraínditani a laptopot, de olvastam olyanokat is, hogy ha szervízben vólt elötte és azóta megy el a hang, akkor vagy az lehet hogy a szerelő nem csatlakoztatata rendesen belűl a kábelt összeszereléskor, vagy ha nem kábellel van mególdva, akkor a forrasztás nem megfelelő, de a válaszod alapján elöbb probálj egy driverfrissitést, illetve töröld le a hang driver-ét és keres újra drivert hozzá. ezt úgy tudod megtenni hogy ha windows 7-ed van, hogy a számítógép ikon-on jobb egérgomb> kezelés> Eszkozkezelő> Hang, videó- és játékvezérlők> katt kétszer a driveren, nem tudom milyen nevű hang eszközöd van a laptopodban, de arra kat > Illesztőprogram > Eltávolítás> rakj pipát a Törölje az eszköz illesztőprogramját szöveg előtti négyzetbe > OK gombra katt. ezután sárgaszinű kérdőjel vagy felkijáltójel lesz az eszközketelőben, itt ujra rákattintasz a hang,-videó-és játékvezérlőn jobb egérgomb> tulajdonságok > illesztőprogram > Frissités.
Vagy DRIVER MAGICIAN programmal keresd meg az illesztő programot hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!