Tp-link wr542g router elrontott IP cím. Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Tp-link wr542g router-em van és, amikor a telepítésnél be kellett írni a [link] az IP címet én véletlenül a számítógépemét adtam meg és utána már nem volt jó a netem, amikor ki akartam javítani. Azt írta ki a gép, hogy IP súrlódás vagy mi a franc és nem tudok visszalépni a weboldalra, hogy átírjam. Kérlek segítsetek2009. szept. 29. 19:32
1/2 anonim válasza:
IP ütközés... de most a neted nem jó vagy csak a routered?
mert nem ugyanaz.
próbálj belépni a routerra és állítsd vissza amit elírtál. ha nem megy akkor reset gombot keresd meg és 15 másodpercig barátkozz vele... utána mindent állíthatsz be elölről...akkor ne írd el...
2/2 A kérdező kommentje:
Szia!!! Köszi a segítséget!!! A router weboldalán véletlenül beírtam egy számot és ezért lett rossz, de most már végre jó. Nagyon szenvedek ezzel a vacak routerrel a weboldala nekem tök kínai. Ezért tévedtem el rajta. Tényleg kössz
2009. szept. 29. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!