Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tp-link wr542g router elrontot...

Tp-link wr542g router elrontott IP cím. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Tp-link wr542g router-em van és, amikor a telepítésnél be kellett írni a [link] az IP címet én véletlenül a számítógépemét adtam meg és utána már nem volt jó a netem, amikor ki akartam javítani. Azt írta ki a gép, hogy IP súrlódás vagy mi a franc és nem tudok visszalépni a weboldalra, hogy átírjam. Kérlek segítsetek
2009. szept. 29. 19:32
 1/2 anonim ***** válasza:

IP ütközés... de most a neted nem jó vagy csak a routered?

mert nem ugyanaz.

próbálj belépni a routerra és állítsd vissza amit elírtál. ha nem megy akkor reset gombot keresd meg és 15 másodpercig barátkozz vele... utána mindent állíthatsz be elölről...akkor ne írd el...

2009. szept. 29. 20:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia!!! Köszi a segítséget!!! A router weboldalán véletlenül beírtam egy számot és ezért lett rossz, de most már végre jó. Nagyon szenvedek ezzel a vacak routerrel a weboldala nekem tök kínai. Ezért tévedtem el rajta. Tényleg kössz
2009. szept. 29. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!