Mért nem tudom a rendszert minősíteni?
Mikor rá mennék a minősítésre akkor ezt a hibaüzenetet kapom: a rendszer nem nyújtja a kért felmérés futtatásához szükséges multimédia-támogatást.
win7 64bit
Eddig semmi probléma nem volt, se a wista se a win7-nél, ráadáskép , nem csak az asztali gépen hanem a laptopon is ezt írja, és előzőleg wista volt amit tegnap raktam fel a gépemre, de ott se tudtam minősíteni, de azzal nem is foglalkoztam, mert csak ideiglenes volt az fent, de most azért kicsit zavar... nem mint ha sokat dobna rajta..
Nagy köcsög lennék, ha azt mondanám ,hogy azonnal cseréld is windows 8 ra?:D kb 2 szer gyorsabb 1 évig használtam win7 et és szart sem ért a vistáról nem is beszélek és a többiről.
csak aktiválni kell.
kb 2 perc rajta beállítani a dolgokat. És abból is csak az ultimate jó, nekem egy játékkal volt csak gond a skyrimmel.
És amúgy a keretrendszere ugyan az mind a win7-é ,ha csak nem az enterprise-t raktad fel.
egyébként meg velem is volt vele ilyen baj, újra lefutattam és jó lett..ha mégse lenne fasza akkor
media feature pack for windows 7 :rakd fel ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!