Melyik Windows 7 rendszert ajánljátok egy laptopra?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Kinéztem magamnak egy Samsung NP300E5X laptopot, ám nem tudom hogy melyik Win7 (Professional, Home) legyen rajta. A gép tanuláshoz, programozáshoz kellene. Előre is köszi a választ!2013. máj. 6. 19:05
1/3 A kérdező kommentje:
A laptop helyett Notebookot akartam írni. Bocsi.
2013. máj. 6. 19:06
2/3 P.O.C. válasza:
Tök mindegy szerintem. Csak szolgáltatásokban különbözik. A Pro -nak a Home -hoz képest van XP módja, valódi rendszergazda módja, több hálózati szolgáltatása, backup funciója, stb.
Átlag felhasználónak a Home is jó, de ha programozni akarsz akkor az Ultimate se hülyeség a többnyelvűség támogatása miatt.
3/3 anonim válasza:
Hmmm. Mi a különbség? :O :D
Otthonra tökéletes a Win7 Home Premium.
Itt vannak a Win7 változatai:
Szerinted kell Neked Home-nál több?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!