Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Uj SIM-kartyas, hasznalt...

Uj SIM-kartyas, hasznalt mobilban miert maradtak meg az elozo tulajdonos SIM-kartyajanak adatai?

Figyelt kérdés

Hasznalt mobilt kaptam valakitol,(regebbi tipusu NOKIA) a SIM kartyat termeszetesen kivette belole, megis benne volt osszes adata, SMS-ek, telszamok stb. Ez hogy lehet ? Sajat SIM kartyat vettem, ezzel mukodik a mobil, ugyanakkor ott voltak benne az elozo tulaj adatai, mig ki nem toroltem.

Szerintem a volt tulajdonos sem tudja ezt, meg en is meglepodtem...

2013. máj. 5. 16:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Az SMS-ek és a telefonszámok nem a SIM-en tárolódtak, hanem a telefonban.
2013. máj. 5. 16:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Mert nem a sim kártyára lettek mentve az adatok, hanem a telefonba. De egyszerű. Kitörlöd őket és kész:D
2013. máj. 5. 16:25
 3/5 anonim ***** válasza:
1# A telefonszámokat el lehet menteni a sim kártyára is.
2013. máj. 5. 16:26
 4/5 A kérdező kommentje:

Ki gondolta volna hogy az adatokat nem kizarolagosan a SIM-kartya tarolja (ami ugye logikus lenne)?.

Ezentul erre is figyelni kell tehat.

Hogyan kell beallitani, vagy kikapcsolni vagy ellenorizni, megnezni hogy a mobilom mindket helyen tarolja-e az adatokat vagy sem ?

2013. máj. 6. 21:19
 5/5 anonim ***** válasza:
A 10 éves telefonom is már tudott telefon memóriában menteni. Sokkal több minden fér oda, sokkal kultúráltabb struktúrában. SIM-re név(20-on pár karakter) + telefonszám, míg memóriában simán lehet 250 karakter hosszú nevet adni, egy névhez több telefonszámot, képet, születési dátumot társítani.
2013. máj. 6. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!