Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy kell Ipad 4 -re fotóalbum...

Névtelenül nevű kérdése:

Hogy kell Ipad 4 -re fotóalbumokat MÁSOLNI win7-ről? Konkrétan: Van 10 fotó mappám, értelem szerűen 10 különböző névvel.

Figyelt kérdés
Azt szeretném, ha ez a tíz mappa az Ipad-on ugyanígy jelenjen meg, és ugyanazokat a fotókat tartalmazza, mint a win7-en. Tehát nem szeretnék szinkronizálni. Nem szeretném, ha az iTunes a következő szinkronizálásánál újra-és újra letörölné őket. Egyszerű másol/beilleszt megoldást keresek. Teljesen ki vagyok készülve az amerikai gondolkodásmódtól. Kérem segítsen valaki. A legfontosabb: nem másolom egyetlen mappába a képeket, és nem teszem fel az így létrejött egyetlen mappát. Nekem a tíz külön kell. Köszönöm.

2013. máj. 3. 18:33
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ezt sajnos nem értem. De most hallom a híradóban, hogy az USA-ban most lőtte le az egyik óvodás a testvérét a SAJÁT fegyverével. Lassan kezdem érteni, miért. Akiknek ez a normális, hogy nem lehet fotót másolni, ott nem is csodálkozom azon, hogy az ötéves kislányoknak lehet kapni rózsaszínű fegyvert.
2013. máj. 3. 19:20
 12/15 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszodat. Akkor nem veszem meg. 3 Eu-t adtam volna érte, ha biztosan jó. De így nem.
2013. máj. 3. 19:22
 13/15 anonim ***** válasza:
egy pill.nem mondtam ,hogy ne vedd meg ...csak azt ,hogy nem tudok garanciat,hogy meg leszel vele elegedve..de ezt honnan tudhatnad ,ha nem veszed meg ..ha megteheted????
2013. máj. 3. 19:29
 14/15 A kérdező kommentje:

Alapjaiban nem hiszem, hogy egy nem a pc-n lévő programmal kellene ezt a problémát megoldani.

Ezért nem veszem meg. Amúgy néha veszegetek 1-2 eurós programokat androidra, ennyit még adok is értük. De nem gyakran.

2013. máj. 3. 19:42
 15/15 A kérdező kommentje:
Én marha!Tudja az iTunes is, csak kacifántosan.
2013. máj. 3. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!