Hogy kell Ipad 4 -re fotóalbumokat MÁSOLNI win7-ről? Konkrétan: Van 10 fotó mappám, értelem szerűen 10 különböző névvel.
Nem vettem, hanem kaptam. Egyébként van egy GARMIN navigációm is, teljesen szétmegyek tőle. Az is amerikai. Egyszerűen nem értem, hogy lehet így gondolkodni.
Légyszi segítsen már valaki.
Az a sz@r iTunes fel sem ajánl másolást, csak szinkronizálást. Letöltöttem az iTools programot is, azzal még csak-csak lehetne valami hasonlót, de egy óra múlva megint üres az egész Ipad, szerintem az iTunes ledarálja róla, mert valami miatt nem tűr meg több mappát.
Eddig az Apple egy kalap szar. De nem adom fel. Ha valaki segít, újra nekifutok.
minden van ipadra ,csak proba aztan meg megveheted:
idezet:
Az iFiles ugyan nem ingyenes, három dollárt kell fizetnünk érte (fut iPhone-on és iPaden is ugyanaz a program), de cserébe szinte mindenre képes, amit egy fájlkezelőtől elvárhatunk. Átmásolhatunk fájlokat wifin keresztül, letölthetünk vele bármit az internetről (integrált böngészőből vagy akár FTP-ről, SFTP-ről is), van beépített hangrögzítő, a felvételeket pedig azonnal megoszthatjuk másokkal felhőben, s ha már felhő: ismeri a legnépszerűbb online szolgáltatásokat is (Box.net, Dropbox, MobileMe, Flickr, Picasa, Google Docs stb.), így ezeket is elérjük belőle. Van lehetőségünk ZIP fájlok kicsomagolására és készítésére egyaránt, készíthetünk TXT szövegfájlokat, és természetesen bármilyen fájlformátumot megnyit, amit az iOS ismer. A program nagyon kényelmesen használható, a felület átlátható és gyors.
ha nem akarsz uj szavakat megtanulni(jailbrake) , akkor mindent meg kell venned :-))
Hát, megtanulok én bármit, de az a baj, hogy ez az iFile az idézett szövegben nem ajánlja fel a mappák másolását. Azonkívül félő, hogy az iTunes úgyis újra letörli.
De megveszem, ha azt mondod hogy ismered, és jó amire nekem kell. Tehát ez egy program pc-re?
az ifile egy ipa file tipus ,tehat IOS rendszereken fut ,pc-n nem ...nem garantalhatom ,hogy maximalisan jo lesz neked ,mert honnan is tudhatnam ??
sajat tapasztalatom ,hogy ez a penzesek sportja, mert mindenert fizetsz ,ha teljes verziot hasznalsz..vagy agyon van pakolva reklammal...
ps : van egy ipad 2-m , de egy csicsas csodtomeg volt...amig nem volt meg a jailbreak-em , nem volt jo semmire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!