Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy kell Ipad 4 -re fotóalbum...

Névtelenül nevű kérdése:

Hogy kell Ipad 4 -re fotóalbumokat MÁSOLNI win7-ről? Konkrétan: Van 10 fotó mappám, értelem szerűen 10 különböző névvel.

Figyelt kérdés
Azt szeretném, ha ez a tíz mappa az Ipad-on ugyanígy jelenjen meg, és ugyanazokat a fotókat tartalmazza, mint a win7-en. Tehát nem szeretnék szinkronizálni. Nem szeretném, ha az iTunes a következő szinkronizálásánál újra-és újra letörölné őket. Egyszerű másol/beilleszt megoldást keresek. Teljesen ki vagyok készülve az amerikai gondolkodásmódtól. Kérem segítsen valaki. A legfontosabb: nem másolom egyetlen mappába a képeket, és nem teszem fel az így létrejött egyetlen mappát. Nekem a tíz külön kell. Köszönöm.

2013. máj. 3. 18:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

[link]

persze ha jailbreak megvolt

2013. máj. 3. 18:36
 2/15 anonim ***** válasza:
Ezért kell ilyen sz@rt venni, hogy ne legyen rajta usb, és szétszívasd vele ez agyadat... Ez a divatmajomkodás eredménye!
2013. máj. 3. 18:37
 3/15 A kérdező kommentje:

Nem vettem, hanem kaptam. Egyébként van egy GARMIN navigációm is, teljesen szétmegyek tőle. Az is amerikai. Egyszerűen nem értem, hogy lehet így gondolkodni.

Légyszi segítsen már valaki.

Az a sz@r iTunes fel sem ajánl másolást, csak szinkronizálást. Letöltöttem az iTools programot is, azzal még csak-csak lehetne valami hasonlót, de egy óra múlva megint üres az egész Ipad, szerintem az iTunes ledarálja róla, mert valami miatt nem tűr meg több mappát.

Eddig az Apple egy kalap szar. De nem adom fel. Ha valaki segít, újra nekifutok.

2013. máj. 3. 19:01
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi az a jailbreak vagy mi. Én csak egy egyszerű fotómappa másolást szeretnék. Szerintem ehhez nincs szükség új szavak megtanulására. Elmondanád mi az?
2013. máj. 3. 19:03
 5/15 A kérdező kommentje:
Azta! Fel kell törnöm a zsír új Ipad 4-et hogy fotómappákat tudjak átmásolni rá? Ennek nem alapból kellene menni? Nem a grafikai tudásáról híres az alma-logó? Boldog-boldogtalan apple gépet használ a grafikára, erre kiadnak egy tabletet amivel nem tudok fotóalbumokat másolni úgy ahogy akarok? Normális ez a világ?
2013. máj. 3. 19:07
 6/15 anonim ***** válasza:

minden van ipadra ,csak proba aztan meg megveheted:

idezet:

Az iFiles ugyan nem ingyenes, három dollárt kell fizetnünk érte (fut iPhone-on és iPaden is ugyanaz a program), de cserébe szinte mindenre képes, amit egy fájlkezelőtől elvárhatunk. Átmásolhatunk fájlokat wifin keresztül, letölthetünk vele bármit az internetről (integrált böngészőből vagy akár FTP-ről, SFTP-ről is), van beépített hangrögzítő, a felvételeket pedig azonnal megoszthatjuk másokkal felhőben, s ha már felhő: ismeri a legnépszerűbb online szolgáltatásokat is (Box.net, Dropbox, MobileMe, Flickr, Picasa, Google Docs stb.), így ezeket is elérjük belőle. Van lehetőségünk ZIP fájlok kicsomagolására és készítésére egyaránt, készíthetünk TXT szövegfájlokat, és természetesen bármilyen fájlformátumot megnyit, amit az iOS ismer. A program nagyon kényelmesen használható, a felület átlátható és gyors.

ha nem akarsz uj szavakat megtanulni(jailbrake) , akkor mindent meg kell venned :-))

2013. máj. 3. 19:08
 7/15 A kérdező kommentje:

Hát, megtanulok én bármit, de az a baj, hogy ez az iFile az idézett szövegben nem ajánlja fel a mappák másolását. Azonkívül félő, hogy az iTunes úgyis újra letörli.

De megveszem, ha azt mondod hogy ismered, és jó amire nekem kell. Tehát ez egy program pc-re?

2013. máj. 3. 19:11
 8/15 A kérdező kommentje:
Nem, látom hogy hülyeséget kérdeztem, nem pc program. de akkor hogy másolok vele pc-ről? Bal kezemmel a jobb fülemet?
2013. máj. 3. 19:12
 9/15 anonim ***** válasza:
Rendezz otthon egy szellemidézést, és a hand-jobs majd segít neked!
2013. máj. 3. 19:16
 10/15 anonim ***** válasza:

az ifile egy ipa file tipus ,tehat IOS rendszereken fut ,pc-n nem ...nem garantalhatom ,hogy maximalisan jo lesz neked ,mert honnan is tudhatnam ??

sajat tapasztalatom ,hogy ez a penzesek sportja, mert mindenert fizetsz ,ha teljes verziot hasznalsz..vagy agyon van pakolva reklammal...

ps : van egy ipad 2-m , de egy csicsas csodtomeg volt...amig nem volt meg a jailbreak-em , nem volt jo semmire

2013. máj. 3. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!