Mi a baja a videokártyának?
milyen vírusirtó progit használsz ami üzem közben folyamatosan ellenőrzi a géped?
A problémád vírus is okozhatja, inditsd a géped "csökkentett üzemmódban hálózattal" a www.malwarebytes.org-ról töltsd le az ingyenes vírusírtót, telepítsd, frissítsd és futtasd a progit hátha talál valamit.
Megcsináltam és a fejlemények a következök: 107 fertözött objektum volt (ez mind trójai) ezeket mind eltávolítottam. A videó kártya egyelöre nem csinálja az elözöket.
Nagyon köszönöm, ha mégis valami gond lenne akkor feltétlenül szolok. Még egyszer nagyon köszönöm!
Szívesen. Ami az Eset32-t illeti, szerintem az egy nagyon jó vírus elleni szoftware, én is használtam évekig.
Viszont egy dolog okozhatja, ha nem vette észre a több mint száz trójaid, valahol olvastam a neten, hogy ha nem fizetsz az Eset-ért hanem a netről letöltött sorozatszámot használsz, azt az Eset központ előbb-utóbb észreveszi, és nem frissíti a progidat akkor se ha a legutolsó frissítés dátuma a legfrissebbnek tűnik.
Hogy ebből mi igaz azt nem tudom, mert én mindig fizettem érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!