Szerintetek mért nem viszi 100 fpsen a steamos cs 1.6ot
ilyen géppel?
A legtöbb értelmetlen hobbi, bizony sok pénzbe kerül.
2013. máj. 2. 11:26
Hallod, tökimuki? Az a gond, hogy a te vidikártyád irodai. Az ilyenek a saját méretükre tervezett játékokat full laggal viszik. A te videókártyád is ilyen, ráadásul szerintem a te alaplapod nem valami gyors. Nekem volt régebben egy MSI MS6787 Ver 2 alaplapom, ott is abba játékra tervezett videókártya volt, nVIDIA GeForce FX5200. Az alaplap nem fogta fel kellőképpen a sok adatot ami befolyik a videókártyából és ezért laggoltam. De figyelj, én 64 mb-s videókártyával játszottam az 1.6-al másik alaplappal, kevesebb rammal és volt 6-os a pingem és csak 5 mb-s a netem. Szóval tegyél össze egy normális gépet. Vagy ha nem, Start-Minden program-Kellékek-Rendszereszközök-Lemeztöredezettség-mentesítő. Ezt futtasd le a C-n. A videókártyádhoz ha még akarod használni, vegyél még 4 GB RAM-ot, mert a 2 gigás vidikártyához kevés a 4 GB. A videókártya méretének a négyszeresének kell lennie a RAM-nak. Sok szerencsét.
2013. máj. 2. 11:34
Ez szoftveres probléma, nem a gép a rossz.
2013. máj. 2. 12:13
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Leszedtem egy tört cs 1.6ot. Ha nvidia kártyával futtatom,akkor be se enged,vagy ha beenged akkor azonnal kifagy a gép.Integrált kártyával be enged,de azzal élvezhetetlen a játék.Akkor lehet 1 új kártya lenne a megoldás?Mennyibe kerül egy normális?bocsi ha hülyeséget írtam.Köszi
5/11 A kérdező kommentje:
Szar a videókártyád és ne kamuzzál, hogy félmillás gép, amikor ennek az ötödéből olyan gépet rakok össze, hogy a BF3 is elmegy 100 FPS-en!
2013. jún. 21. 01:37
Hallod, kb. olyan 30-60 ezer között tudsz venni jó kártyákat. Az a lényeg, hogy ATI Radeon HD sorozatút vegyél, ott biztos, hogy szépen el fog menni.
2013. jún. 21. 01:40
Meg kérdezhetem hogy minek nektek 100 FPS? Annyit már a szemed se érzékel.
2013. júl. 26. 16:53
Mobil proci és mobil GPU esetén azért sanszos, hogy ez egy notebook, amihez elég drága asztali VGA-t kötni (ha lehet), szóval jópofa tanácsok. A GF540M meg lehet nem egy atomerőmű, de könyörgöm a CS1.6-nak ennél jobban kéne futni, még fényévekkel lassabb régi DX9 kártyákon IS. Ráadásul Linux alatt még gyorsabban kéne mennie, nem?
2014. jan. 8. 00:03
"Meg kérdezhetem hogy minek nektek 100 FPS? Annyit már a szemed se érzékel."
Sőt, legtöbb kijelző eleve 60 FPS-t tud kitenni maximum. Viszont rengeteg rosszul megírt engine van, ahol a fizika, mozgás, találat számításnál erős előnye van annak, akinél több FPS-t tud a rendszer kipréselni.
A kérdezőnek meg: Nem vagyok Debian/SteamOS szakértő, de Windows alatt is előfordul, hogy elállítódnak a beállítások és átugrik a sokkal gyengébb integrált vezérlőre ...
2014. jan. 8. 00:08
Kapcsolódó kérdések: