Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nyomtatni szeretnék szöveget,...

Nyomtatni szeretnék szöveget, de ki fogyott a kék szín! és nem enged nyomtatni feketén sem! Mit tegyek, hogy tudjak nyomtatni?

Figyelt kérdés
2013. máj. 1. 21:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Vegyél kék patront :)
2013. máj. 1. 21:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is olyan nyomtatóm volt (Epson), hú de utáltam azért. Én sem találtam rá megoldást.
2013. máj. 1. 21:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Nyugi nekem is az van 2 éve nem használtam mert kiogyott a sárga :) egyedül a scannert szoktam használni rajta
2013. máj. 1. 21:44
 4/6 Lajos54 ***** válasza:
Nyomtatója válogatja. Van olyan típus, amelyik egyszerűen nem enged nyomtatni, ha bármelyik szín kifogyott. De találkoztam már olyannal többel is (bizonyos számú HP, Canon, de Epson is...), amelyiknél be lehet állítani, hogyan nyomtasson. NE a szürke skálát válaszd, mert azt színekből keveri, hanem a fekete-fehéret. Ilyenkor csak a különálló fekete patront használja. De mondom, ezt nem minden nyomtató engedi. A beállítások között keresgélj, néha jól el van dugva...
2013. máj. 3. 08:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi ! megpróbálom
2013. máj. 3. 12:58
 6/6 Lajos54 ***** válasza:

Most több időm van, kicsit "kotorásztam", ilyesféle beállításokat keress:

[link]

[link]

2013. máj. 3. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!