Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nekem canon Mg2150-es nyomtató...

Bezzeg kérdése:

Nekem canon Mg2150-es nyomtatóm van és ki ürült a fekete szín elvittem és megtöltötték most pedig nem akar nyomtatni! Segítsen valaki mit kell ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés
2012. okt. 27. 14:18
 1/10 anonim ***** válasza:

Esetleg hibaüzenetet kiír ?

A védőfóliát leválasztottad a patronról ?

Ezek alapvető kérdések, de muszáj feltenni őket.

2012. okt. 27. 14:25
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen ezt a kódot dobja ki h E16 ez pedig az jelenti h a tinta üres pedig nem... Védőfólia pedig nem volt rajta mert a régi patront töltöttem ami már egyszer volt bent!
2012. okt. 27. 14:45
 3/10 anonim ***** válasza:

Előfordul, hogy az után töltött patront üresként érzékeli.

Én ilyenkor egyszer kétszer óvatosan , ki-be pettintom a patront a foglalatából, és megoldódik. de olyan is előfordult már, (pl jelenleg is) hogy a hibaüzenet ellenére le OKé-ztam és elindult a nyomtatás. azóta is üresnek jelzi a patront, de mégis nyomtat.

Ennél a típusnál úgy rémlik lehetőség van hibaelhárító futtatására, ami jó esetben elárulja nakünk, hogy hol a hiba.

2012. okt. 27. 14:51
 4/10 A kérdező kommentje:
Megcsináltam h ki be pattintottam a foglaltból a patront és azzal azt értem el h most mind kettőre azt írja ki h üres! Nem tudom már h mit csináljak, de az a hiba elhárító hol található?
2012. okt. 27. 14:58
 5/10 anonim ***** válasza:

Amit adtak hozzá lemezt, azt gondolom feltelepítetted. Ha az asztalon nincs ikonja, akkor a programok között megtalálod. Kb két éve volt majdnem ilyen nyomtatóm, és sajna csak az emlékeimre hagyatkozhatok.

szóval kell lenni egy karbantartás menüpontnak, és azon belül, biztos megtalálod.

Próbáld 2x ki, majd bekapcsolni a nyomtatót.

2012. okt. 27. 15:05
 6/10 A kérdező kommentje:
Probáltam már a kikapcsolást is és nem hatékony! Van igen olyan h karbantartás és abba találhatók a következő pontok még pedig: Tisztítás, Fokozott tisztítás, Nyomtatófej-igazítás, Fúvóka ellenőrzés, Tintapatron beállításai, Alsó tálca tisztítása, Görgőtisztítás, kikapcsolás, Automatikus tápellátás, csendes beállítások és Egyéni beállítások!
2012. okt. 27. 15:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Egy Fúvóka ellenőrzés, patronbeállítás, és egy tisztítás semmiképpen nem lehet ártalmas.
2012. okt. 27. 15:16
 8/10 A kérdező kommentje:
hát nem működik!
2012. okt. 27. 15:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Őszintén sajnálom, kifogytam az ötletekből.
2012. okt. 27. 15:26
 10/10 anonim válasza:
Sikerult megcsinalni?
2013. nov. 29. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!