Nekem canon Mg2150-es nyomtatóm van és ki ürült a fekete szín elvittem és megtöltötték most pedig nem akar nyomtatni! Segítsen valaki mit kell ilyenkor csinálni?
Esetleg hibaüzenetet kiír ?
A védőfóliát leválasztottad a patronról ?
Ezek alapvető kérdések, de muszáj feltenni őket.
Előfordul, hogy az után töltött patront üresként érzékeli.
Én ilyenkor egyszer kétszer óvatosan , ki-be pettintom a patront a foglalatából, és megoldódik. de olyan is előfordult már, (pl jelenleg is) hogy a hibaüzenet ellenére le OKé-ztam és elindult a nyomtatás. azóta is üresnek jelzi a patront, de mégis nyomtat.
Ennél a típusnál úgy rémlik lehetőség van hibaelhárító futtatására, ami jó esetben elárulja nakünk, hogy hol a hiba.
Amit adtak hozzá lemezt, azt gondolom feltelepítetted. Ha az asztalon nincs ikonja, akkor a programok között megtalálod. Kb két éve volt majdnem ilyen nyomtatóm, és sajna csak az emlékeimre hagyatkozhatok.
szóval kell lenni egy karbantartás menüpontnak, és azon belül, biztos megtalálod.
Próbáld 2x ki, majd bekapcsolni a nyomtatót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!