Hogyan készítsek anime rajzfilmet/videót?
Sziasztok!
Van egy történetem, melyhez egy klipként készített ,,előzetest" már fel is tettem YouTube -ra, azonban eszembe jutott, hogy meg tudnám-e csinálni a történetet úgy, hogy konkrét videó legyen, animáció és nem pedig képekből összeállított klip?
Itt egy link az előzetes videóhoz, hogy tudjátok, nagyjából mire is gondolok:
http://www.youtube.com/watch?v=yu0tSejYsOE
A rajzaid nagyon aranyosak, tetszenek. :) Vagy olyan szinten, hogy simán megállná a helyét rajzfilmben is.
Én rövidebb animációt, hang nélkül, pl. pixel figura kacsint Photoshop-pal szoktam csinálni. Ott Window ->Animation és már dolgozhatsz is. :) Itt gifbe tudod elmenteni a képeidet.
Utána bármilyen videószerkesztő programban, például Sony Vegas, Adobe Premiere, Movie Maker dolgozhatsz a giffel, de vigyázz akkor, hogy elég nagy méretű legyen. Ha mondjuk a videód felbontása 1920x1080, akkor marha rosszul fog festeni egy pici, 800x600-as animáció benne.
Ezekkel zenét is vághatsz alá, készíthetsz áttünést, effektezhetsz sokat. :) Írhatsz is külön szövegeket, egyszóval nagyon jó cuccok, főleg a Vegas. A Movie Maker nem annyira, de használható.
DeviantART-on sok tutorialt találsz. Egyébként ha még nem vagy regisztrálva rá, akkor ajánlom amúgy is az oldalt, oszd meg ott is bátran a rajzaidat mert nagyon jó vagy. :)
Rendben, köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, majd megpróbálom akkor valahogy megoldani. :) Még egyszer köszi!
Aliphya Wolf > Alfa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!