Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a laptop...

Szerintetek ez a laptop megéri a pénzét? És mennyire megbízható? Ezzel ugye már a mai játékok is futnak?

Figyelt kérdés
[link]

2013. ápr. 26. 13:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem ennek egy kistestvére van, most is erről írok (k55v sorozat). Vegyes érzéseim vannak, bár többnyire pozitívan állok a géphez még mindig. Ha jól emlékszem decemberben vettem, vagy talán január elején, szóval most olyan 3-4 hónapos, 180k-ért.

A játékrészről nem nyilatkoznék, én csak Portallal játszok, arra tökéletes (dual vga-s egyébként, amit szeretek - ha nem játszok, akkor egy gagyi integrált megy csak, az nvidia csak játék közben kapcsol be, nem eszi az áramot feleslegesen).

A HDD elég gyorsan elkezdett kerregni. 100%-os a kondija, csak hangos néha. A hűtés elég jó,és halk, ritkán zúg fel, de akkor sem zavaró (akkor veszem általában észre, amikor kikapcsol).

Az extra szoftverek néha meghalnak, pedig elég szerves részét képezik a gépnek. A touchpad gesztusvezérlő kb 180 óra folyamatos üzem után mindig crash-el, újrandítás után kb 30 órával késve, darabosan érzékeli a gesztusokat. A wifi led véletlenszerűen világít (viszont a wifinek kutya baja sincs) - az elmúlt 2 hétben nem világított egyáltalán, de tegnap kaptam pár frissítést Windowshoz, azóta megint megy.

Az akksi kb 3,5 órát bír teljesen lecsökkentett teljesítménnyel és levett fényerővel, filmnézéskor.

Még a használatról: napi 12-16 órát megy folyamatosan, általában 10-15 naponta indítom újra, egyébként hibernálom. Nem okoz problémát a stabilitásban általánosságban (kivéve a tapipad gesztusokat, mint említettem).

Alapvetően viszont meg vagyok elégedve az apró hibától eltekintve - elég gyors gép, és még nem hagyott cserben. Amire használom, arra tökéletes (netezés, portal 1-2, programfejlesztés, és folyamatos zene/videó lejátszás). Esetleg egy billentyűzet világításnak tudnék örülni nagyon, ez nincs benne. De véleményem szerint megérte az árát.

2013. ápr. 26. 14:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Szuper. Köszönöm szépen válaszodat. Az ASUS alapjában amúgy is egy stabil gép, ezértisesett erre a választásom, de ahogy leírtad a dolgokat, valszeg nagyobb önbizalommal rendelem meg. Mégegyszer köszi!
2013. ápr. 26. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!