Wolrd Of Tanks nevű játékban a KV -1S -est érdemes megvenni vagy a T-150 -ven?
Figyelt kérdés
k2013. ápr. 17. 21:20
1/6 anonim válasza:
amelyik neked tetszik, a kv-1s nek nagyon jó ágyúja van bár sok bele a lőszer asszem 1023 egy lőszer bele(de nem biztos)a páncélzatja se rossz bár a t150 é se rossz,nekem kv1s volt megvoltam vele elégedve.
2/6 anonim válasza:
igen a kv-1s elég jó kis tank (jó ágyúja van és egész mozgékony)nem tudom te hogy vagy ezzel de engem eléggé zavart az hogy mindenki kv-1s, IS,IS3 al van és szinte csak ezeket láttam, szerintem a t150 et vedd
3/6 anonim válasza:
nekem volt mindkettő és a T-150-el jobban ki voltam békülve. Páncélzata sokkal jobb(bár a KV-1S-nek sem rossz) tűzereje nem marad el a KV-tól. Igaz a 122mm-es ágyú brutál ám ahogy írták lassú, pontatlan és drága. A 107mm-es ZIS-6 ágyú is bőven megfelel a céljának. Lehet nem sebez akkorát és kicsivel kisebb az átütése, de picit pontosabb, gyorsabb és olcsóbb. Szóval szerintem
páncélzat: T-150
mozgékonyság: KV-1S
tűzerő: nem egyértelmű(kinek mi jön be)
Nehéz harckocsik révén szerintem a páncélzat többet ér mint a mozgékonyság. T-150-el jobb köreim voltak mint a KV-1S-el szóval én a T-150-et ajánlom, de persze te stílusod lehet a KV illik jobban. Ki kell próbálni mindkettőt.
4/6 anonim válasza:
Itt össze lehet hasonlítani őket: [link]
5/6 anonim válasza:
T150 nem rossz nekem az van és utána jó tankok jönnek , de szerintem kv-1s jobb.(de t150-et is csak ajánlani tudom)
6/6 anonim válasza:
Szeretném kérdezni, hogy végül hogy választottál? Én a KV- 1S- t ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!