Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megér ennyit? Alap dolgokra.

Megér ennyit? Alap dolgokra.

Figyelt kérdés
www.jofogas.hu/vas/Felhasznalasra_elokeszitett_szamitogep_9229302.htm
2013. ápr. 17. 07:58
 1/6 P.O.C. ***** válasza:

Hát így monitorral talán. Mondjuk nekem is pont ilyen Belinea monitorom van, de a képen lévőnek a talpa amivel forgatni/dönteni tudnád hiányzik. Most már csak szervizes monitorként használom, mert van helyette LCD. 2001 -be kaptam ajándékba, de még mindig gyönyörű kép van rajta.

Ha ezt figyelembe vesszük, akkor pont árában van a konfig.

2013. ápr. 17. 08:15
 2/6 Pj0tr ***** válasza:

Alap dolgok alatt mit értesz? Mert ezt egy flash játék, youtube megfekteti.

Nem megy rá újabb oprendszer vagyis nem használhatsz normális böngészőket sem. A 256 RAM kb arra elég, hogy egy office ne röhögjön képen, de élvezetes semmiképpen nem lenne a szövegszerkesztés.

Filmek lejátszása esetén is válogatós lenne, mert az újabb codeceknek ennél több vas kell (és nem a HD vagy Full HDről beszélek)

Én egy kicsit soknak tartom a 8000 forintos levélnehezéket/ajtókitámasztót.

(Ja és ne kössetek bele, hogy képen valószínűleg Vista fut, mert P1-re is telepítettek már win7et. Persze használni nem lehetett)

Amire jó lehet még a gép.

Jegyzettömb

Pasziánsz

2013. ápr. 17. 08:32
 3/6 P.O.C. ***** válasza:
Inkább XP az, csak valami Vista skin van rárakva, ami egyébként csak tovább ront a helyzeten.
2013. ápr. 17. 08:38
 4/6 joker10 ***** válasza:
szerintem ez már a mai alap dolgokra kevés
2013. ápr. 17. 09:17
 5/6 anti paladin ***** válasza:

Háááát, határeset.

Ez nagyon kevés még xp alatti böngészésre is. Ahhoz minimum 512 ram kell és 2 Ghz-es proci (ha egymagos mint ez). 1.7 Celeronnal fél giga rammal a Crome-om négy lap megnyitása után már finoman szólva is nehézkes volt. Flash játékok jó része játszhatatlan volt és az újabb verziójú böngészővel már a közepes (360p) minőségű videók is gondot okoztak.

A vinyó méretéből ítélve jó régi darab ami inkább előbb mint utóbb beadja a kulcsot.

A memória valószínűleg régi sd ram ami meglehetősen drága.

Szóval erre még költeni kell ha használni akarod.

2013. ápr. 17. 09:48
 6/6 anti paladin ***** válasza:
Esetleg valami nagyon minimalista, fapados linux-szal használható.
2013. ápr. 17. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!