Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért van az, ha fényképezővel...

Miért van az, ha fényképezővel szeretnék videót készíteni, hogy egyszerre csak 27m 11s-et enged felvenni, majd mentés után újra ennyit. Belehetne állítani, hogy a memóriakártya teljes méretét használja fel, vagy csak így töredékekben lehet felvenni?

Figyelt kérdés
2013. márc. 6. 17:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ennyi fér a kártyára. Magyarul megtelik a kártya.

Annyit tudsz csinálni, hogy a megapixelt csökkented, és akkor ugyan nem lesz olyan szép a kép,és nem olyan tökéletes a minőség, de cserébe többet rögzíthetsz.

Az én gépemben 1Gb-os kártya van, és 6 Mp-es felbontással, kb. ugyan ennyit tud rögzíteni max. a kártyára.

2013. márc. 6. 18:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Itt máshol van a kutya elásva...

Sajnos így van kitalálva a gép. Sok fényképező maximum 4 GB-os vagy 30 perces videót enged felvenni, azért 30 perceset, mert FullHD-ban annak sincs 4 GB felett a mérete. Gondolom a 4 GB-os fájlkorlát miatt csinálták így és eezzel sajnos nem tudsz mit kezdeni. Nekem 32 GB-os kártyám van és arra is csak 30 perces videókat tudok csinálni...

2013. márc. 6. 19:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. márc. 8. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!