persze hogy le lehet tölteni ingyen de az nem jogtiszta..torrent.
amúgy az enyém is jogtiszta jelenleg de mivel csak a gépemen van és nincs meg lemezen nem sokáig lesz az...
Egyszerűen már nem lehet jogtiszta winhez jutni a hallgatóknak az egyetemen keresztül. Régen lehetett, de már elfogyott az erre szánt keret.
Valamennyi liszenszt kap a HOOK, amit rászorultsági alapon osztanak szét, a többieknek az jut, ami a kisebb testvérnek...
"amúgy az enyém is jogtiszta jelenleg de mivel csak a gépemen van és nincs meg lemezen nem sokáig lesz az..."
Mert valószínű előtelepített Windows. Legtöbbször rá van ragasztva a matrica a gépre, azon ott a termékkulcs. Ha kopott és nem látszik, ki szeded a még működő Windowsból ezzel: [link]
Ha leszáll a Windows, helyreállítod recovery partícióval, ha az nem működik leszedsz egy ugyan olyan verziójú (untouch, MSDN) Windowst a netről és a te kulcsoddal aktiválod be. Tehát nem attól lesz jogtiszta a Windowsod hogy megvan a telepítőlemez vagy nincs. Ennyi.
Vazeratti ahogy az utánad következő is írta, van még lehetőség.
Nem csak a BME, de az ELTE is szerződést kötött a Microsofttal.
Ez a tiszta szoftveres vackot, amit az állam pénzelt sosem használtam, de pont az szűnt meg.
Az egyetemek általában jobb megállapodást kötnek.
Utána kell nézni, hogy hol van ilyen lehetőség.
ELTE IK-n tuti, SZTE-n is és a debreceni egyetemen is van ilyen ha jól tudom.
SZTE-n általánosan nincs. Az Informatikai tanszékcsoporton keresztül lehet az MSDNAA-ból szoftvert igényelni. Régebben (2 éve) oprendszert és office-te nem lehetett, lehet, hogy mióta nincs a Campusos megoldás, azóta ezt is lehet.
Mivel a kérdező nem írta, hogy hol tanul, illetve, írta h régen így-úgy, meg hallotta alapértelmezett volt, hogy az általánosat írtam. "Sajnos" az egyetemek saját szerződéseiből nem vagyok naprakész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!