Mi a "párbeszédpanel", mi a feladata és hogy néz ki?
Hogy házi feladat-e, vagy sem, az egy másik kategória.Én kérdeztem.A 14:10-től egy kioktatást kaptam, ahelyett, hogy leirta volna legalább egy mondatban, de ha már ezt nem tette, akkor egy ajánlott könyvcimmel megörvendeztethetett volna.De még pótolhatod!Gondolom a bölcsőben még Te sem tudtad!
A második válaszolónak: felejteni tudni kell...Ezzel én is igy vagyok.Néha!
Bocs, hogy visszajöttem. Irigylem a 14:10-est, aki kilép a lakása ajtaján, és máris ott talál egy fitotékát, én pedig egy alföldi tanáról kilométereket gyalogolok, amig felszállhtok egy öt óránként közlekedő autóbuszra, amelyik elvisz e legközelebbi településre, ahol nincs könyvesbolt, tovább kell mennem, a 25km-re lévő városig, ahol van könyvesbolt, de lehet, hogy nincs a kezdőknek való könyv.Ilyenkor a magamfajta hazaballag, és felteszi - ide - a kérdését.(Amiből még lesz egy - kettő)Mert hiszn senki sem az anyatejjel szivja magába az ismereteket, hanem begyüjti innen - onnan.Mert azért vannak még jószándékuak, szivesen segítők.
Az ilyen válaszoló ha lát egy fuldoklót, nem kötelet dob, hanem odaszól: tanulj meg uszni!
a párbeszéd panel arra hivatott hogy az ember és a gép között kapcsolatot létesitsen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!