Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes még ps 3...

Szerintetek érdemes még ps 3 at venni?

Figyelt kérdés
Most fog kijönni szeptember körül a 4, szerintetek érdemes most egy ps 3 at venni vagy várjak?

2013. ápr. 11. 15:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Simán, az eddigi jó játékok nem lettek rosszabbak, csak mert van PS4.
2013. ápr. 11. 15:51
 2/7 A kérdező kommentje:
És azt tudod h hogy lesz ha megjön a ps4? ugyan úgy mint anno a ps2 és ps3 nál? egészet le kell cserélni?
2013. ápr. 11. 15:55
 3/7 anonim ***** válasza:

szerintem nem érné meg, ha kijön a ps4 akkor 1-2hónapon belül le fog menni a ps3 ára és akakor lenne jó vétel a ps4 meg ráérne később.

én ps2-t azután vettem pár hónappal hogy kijött a ps3 és így féláron vettem meg mint ahogy a ps3 előtt lett volna. most nemrég vettem ps3-mat de szerintem 80k ért nem érte meg.

2013. ápr. 11. 16:04
 4/7 A kérdező kommentje:
huh nem tudom köszi a válaszokat:) Lehet h inkább veszek egy használtat és aztán egy új ps 4 et
2013. ápr. 11. 16:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem tudjátok, hogy mikor jön a ps4?
2013. ápr. 11. 16:18
 6/7 team ***** válasza:
Szerintem még ps2-t is érdemes venni... rohadt sok jó játék jött ki rá én kb 2 éve vettem és még mindig veszem hozzá a játékokat mert nem bírom megunni
2013. ápr. 11. 16:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Ps3 igen szerintem érdemes még venni , Ps4-et meg még nem, azért mert ps4 más alapú lesz és nem hisszem hogy lejátsza majd a ps3 játékokat szóval.. Ha megjellenik nem lesz rá sok játék, kell egy kis ídő amig adnak ki rá címeket is.
2013. ápr. 16. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!