Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Honnan tudnék ezekhez leszedni...

Peateboy kérdése:

Honnan tudnék ezekhez leszedni WIN 7 (x86) támogatás?!

Figyelt kérdés

A Gyártó honlapján nem találtam WIN 7 támogatást !!!

(Alaplap neve - Asus P5G-MX (1 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)

Videokártya - Intel(R) 82945G Express Chipset Family (256 MB),

Hangkártya - Realtek ALC662 @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller ,

Hálózati kártya - Atheros L2 10/100Base-T gyors Ethernet-vezérlő)

Vagy hogyan tudnám más módszerrel fel tenni a gépre a WIN 7-t ?? Tanácsok-segítségek ?!

2013. ápr. 10. 22:42
 1/2 Komplikato ***** válasza:

Nem ártana bele egy értelmes VGA. Ez papíron DX9-es, Vistán éppen még elmenne, de W7/W8 alatt nem. (Valójában DX7-es a többit prociból próbálja kiköhögni.)

Chipset és LAN drivert szerintem az alaplap saját oldaláról, bár chipset biztos Intelnél is fent van.

Realtek HD-t meg innen:

[link]

2013. ápr. 10. 22:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Az az érdekes hogy most is win 7 megy rajta ... csak újra akarnánk rakni ... de mivel eddig nem saját kezűleg raktuk újra igy nem tudom hogy hogyan is sikerült ez nekik. Csak hát most már nem akarunk máshoz fordulni inkább saját magunknak csinálnánk meg. szóval akkor ?? ötlet-tanács hogy honnan tudnék leszedni hozzájuk drivereket ???(a gyárto honlapján csak vista-xp meg ilyenek vannak - win 7 nincs !!)
2013. ápr. 11. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!