Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A Crysis 3 -hoz lesz DX10...

A Crysis 3 -hoz lesz DX10 támogatás?

Figyelt kérdés

Mármint hogy a játék valamokor fog menni DX10 -es VGA-n?

Ugyértem hogy lesssz hozzá valamilyen DX10 patch?

Vagy már van?

#DX10 #Cyrsis 3
2013. febr. 23. 10:30
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
nincs, és max valami sufni patch lesz, hivatalos aligha. pont ezért direkt dx11-es, hogy húzónév legyen, váltsanak az emberek.
2013. febr. 23. 14:10
 2/31 anonim ***** válasza:

JA.ezért töltöttem le és most nem megy mert nem DX 10.000.000-ós a VGA a jó k**va...

Ez nem lehet igaz a Crysis 2 maxon megy szaggatás mentesen erre itt van ez és alig vártam hogy jöjjön és most ááá.

2013. febr. 23. 20:52
 3/31 Shadow087 ***** válasza:
47%
Ezt az EA rendesen elszúrta szerintem. Azt gondolják, hogy mindenki olyan burzsuj gyökér, hogy van pénze 120 ezres videókártyára? Ezzel csak magukkal b.sznak ki, mert így akkor a bevételtől fognak elesni. Az emberek többsége nem fog váltani egyetlen játék kedvéért. Akkor inkább Far Cry 3. :D Azok legalább nem olyan debilek, hogy így ellehetetlenítik a játékot, az emberek többségétől. Ez az én véleményem.
2013. febr. 23. 23:09
 4/31 anonim ***** válasza:

Ja igazad van kb 2órája töltöttem le és még mindig ideg vagyok és jó néhány napig az is leszek mert ez a kedvencs játékok a kettővel már ma nyomtam reggel a 3-4 órát és itt a 3.része is én erre óóóó jeee. aztán letölt = telepít = indít = eddig jó kis képecske aztán ez = A VGA nem támogatja a DX11-et én meg a hozzám legközelebbi falat megküldttem egy öklössel mejd eltört a kezem és csak ennyit mondtam ami a nagybetűs életre is vonatkozik hogy FUCKKKK - Mother Fucker Go To Hell!! Azóta próbálom magam a WOT-kall nyugtatni de 2-3 napig ez lehetetlen lessz de ez van.Ja kijött a Crysis 3 dejó apa vegyük meg oké is fiam megvesszük aztán a hülyegyerek telepíti és ezt meglátja és azt mondja a faternak hogy kellene egy új videókártyam zze az apja meg:

1.lehetőség persze kicsim mennyi lessz - ja csak kb:35-50;50-60K - oké akkor meglessz.Persze ez nagyon reletív.

2.Lehetőség egy rohadtt nagy pofon és elküld dolgozi még ha nem is vagy elég idős.

3.Lehetőség ami a kedvencem 4 szavas mondatom hogy - MEG A NAGY LÓFASZT!

És kb ez az.Nekem Ati Radeon HD 4830 512MB-os van és eddig nincs is vele gond csak ez DX-támogatása=10.1 óóóÓÓÓÓÓÁÁÁÁ Á az a 0,9 tized az már elhanyagolható mi.

2013. febr. 24. 00:08
 5/31 anonim ***** válasza:
Gondolhattak volna a készítők arra az ici-pici ááá nemlényeges apróságra hogy nem mindenkinek van otthon a házban Urániummal használható atomerőműja ami csak a PC-t hajtja meg és a szoba világításra már nincs is energia.Mér nem drága ma már olcsóóóÓÓÓÓÓÓ 130K - ........PONTTTTT-ig mindenkinek van pénze PÉÉJJ CÉÉJJJre mi?Na ugye zsebből kipengetem azt a 130-at persze K-nálkül.
2013. febr. 24. 00:15
 6/31 anonim ***** válasza:

"hogy van pénze 120 ezres videókártyára?"

újonnan már 25 ezerért kapsz egy dx11-est... (1 gigás gtx650)

2013. febr. 24. 15:34
 7/31 anonim ***** válasza:
sőt, gts 450 is dx11, ami meg mégolcsóbb..
2013. febr. 24. 15:39
 8/31 anonim válasza:
Ember! Olyanról nem hallottál még,hogy olcsó húsnak híg a leve? Hiába van 25e. videokártya ha szart se tud! nekem is a DX10-et támogatja a kártyám,de 10x jobb lapkakészlete van mint a mostaniaknak! Ha ugyan ilyen kalibert akarnék,mint ami most van,az 60e.nél kezdődik.... szóval szarok a DX11-re,egy játék miatt nem veszek új karit!!!!
2013. márc. 2. 17:31
 9/31 anonim ***** válasza:
DX11 mer a 10 vagy a 9 nem jó mi?A tököm kivan már ezzel.Most jelent meg a játék letöltöttem minden fasza de nem DX11-es a VGA-m hát a jó...stb.Miért kellett DX11-et csinálni hozzá miéer nem lehetett volna 10-be mint a Crysis 2-őt ott ha akarod akkor letöltöd hozzá és kész nem értem?
2013. márc. 2. 19:10
 10/31 A kérdező kommentje:

Én se értem, remélem kijön hozzá egy patch!

Mondjuk nekem csak HD4670 -em van, ideje cserélni egy 7750re vagy egy hd5770 -re!

2013. márc. 3. 12:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!