Miért nem lehetett volna ugyan így megoldani akinek kell az a játékon belül letölti a DX11-et és a Nagy felbontású textúra csomagot is.Ha kell de itt nem lehet mint a Crysis 2-nél itt alapból már így futtatja a játékok.ÉS EZ BAJ.Ráadásul még mindig nem találok semmit a játék elindításával kapcsolatban a DX10.1-nél.
2013. márc. 6. 14:47
22/31 anonim válasza:
az a helyzet, hogy amíg egy dx11-es kártya hardveresen tud számolni olyanokat nem feltétlen dx11 effekteket, amiket régebbi nem. találtam egy fórumon pl egy sort erről:
"DX10-n per pillanat játszhatatlan a játék, 20 FPS menüben, játékban 2 FPS"
2013. márc. 6. 15:44
23/31 anonim válasza:
Hát igen de akkor is nagyon nagy gebasz ez a DX11.
2013. márc. 6. 16:40
24/31 anonim válasza:
Én nem akarok kukacoskodni, már a kérdés is régi, de 2009. szeptember-októbere óta vannak piacon dx11-es kártyák és ideje, hogy erre építsenek a mai játékok, örüljetek neki, hogy ennyi haladékot kaptatok. Idővel akinek most dx10-es kártyája van, az váltani fog dx11-re és tudja majd játszani én is majd akkor fogom játszani, ha lesz hozzá megfelelő VGA-m. A GeForce GTX285, ami nekem van még mindig brutal VGA, csak épp Dx10, de majd hamarosan cserélem. Addig is örüljetek, hogy végre fejlődik a grafika, nem pedig egy helyben toporog, mint ahogy az elmúlt 3-4 éveben tette.
2013. márc. 21. 03:12
25/31 anonim válasza:
hehe inkább tudok 20k ért Play Station 3-at je.
2013. márc. 21. 15:59
26/31 anonim válasza:
Shadow087:
Köszönöm a röhejes, szánalmas hozzászólásaid, ezeken jót nevettem!
Stalker:
A te picsogásodon is felsírtam. Letöltöd a játékot, egy rohadt forinttal nem támogatod a játékipart, és még panaszkodsz is, hogy jajj nincs dx10 jajj, ráadásul ezt vagy 10 hozzászóláson át. Gratulálok.
2013. márc. 24. 18:04
27/31 anonim válasza:
Valamit írni kellett.Haha
2013. márc. 24. 18:28
28/31 anonim válasza:
Szerintem nem lessz olyan pach ami dx 10 vagy 9 is be tudja indítani.Amúgy ez a játékvilágban egy húzás,amit itt felt az egyik hozzászóló is írt.Így visznek át bennünket keményebb GPU-ra.Előbb utóbb sajnos mindenki kénytelen lesz dx 11 venni,mert nem adok sokat,pár év és minden játék arra fog épülni.Szóval gyűjtsetek mert az lesz a jó megoldás.A cr 3 csak az első lépések közt van.
Én most vettem Nvidia N460GTX-et,egyenlőre minden ok.De titi ez sem lesz jó sokáig.
Nekem is dx10.1 es! videokártyám van és nem ndul a crysis 3 de nem zavar met igazából nem jött be a crysis széria bár igaz nagyon szép játék. De nme hiszen hogy ezen az egy játékon kéne aggodni mert nagyon sok jobgnál jobb játék van amit én jobbnak is tartok mint a crysis. Én integráltam "nyomtam" jo ideig és utáltam de mikor vetem ezt a vgat (hd4870 512mb)nem érdkelt hogy tud vagy nem dx11-et vagy nem mert brutális az ereje sajnos a hangja is.De most a örülök hogy van nekem mert a grid 2 teljesen maxon futot 40 fps el és semmiért nem cserélném el inkább veszek még egyet crossfirebe! Szóval nem biztos hogy másnak is ilyen jó gépe,vga ja van mint nektek. Ők talán még cs 1.6 ot nyomják mert nem birja a jobbat a gépük inkább örüljetek!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!