Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » BitTorrent 7.8 -at használok,...

S.e.k kérdése:

BitTorrent 7.8 -at használok, megjelenik 1 sárga keret/bár, azt, hogy lehet eltüntetni?

Figyelt kérdés

Erről volna szó:

[link]

akárhányszor rámegyek az instant downloadra lehuz 1-2 dolgot és eltünik...

azokat persze kitörlöm,és következő nap megint felugrik és felkinálja a b@zmegjait.

[link]

Hogylehet ezt véglegesen eltüntetni/letiltani?

Egy oldalon irták h a halado beállitásnál kell leállitani csak hogy nálam nemtaláni ilyenféle beállitásokat.

Baromságokat kielhet hagyni más körbenéztem és max ennyi jött ki, de nemsegitett...

[link]

Valakinek valami ötlet?

Részletes leirás mit kéne csinálni?

#Bittorrrent 7.8 #sárga keret
2013. ápr. 9. 13:39
 1/2 anonim ***** válasza:

> Valakinek valami ötlet?

Töröld le és telepíts fel belőle egy régebbi verziót.

[link]

Én a 6.3-as verziót javasolnám. Használtam egy ideig, kicsi, gyors, nincs benne reklám. Az automatikus frissítést természetesen kapcsold ki.

2013. ápr. 9. 17:10
 2/2 A kérdező kommentje:

Hát azért kösz mindenkinek a lóf@sz segitséget

de mivel valszeg későbbiekben is lesz hasonlo gondja hagyok annyi üzit itt h

Beálitások-haladó-a listában kiválasztani a offers.sponsored_torrent_offer és átálitani false-ra és kész is !

[link]

2013. ápr. 15. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!