Sárga keret Partition Magicben - mit jelent?
Figyelt kérdés
Beszívtam egy elég komoly trójait, nem sikerült újratelepíteni sem arra a winyóra. Most benne van egy másik is, partition magic-kel ránéztem, a három partíció eltűnt, van helyette egy nagy, sárga keret körülötte és ahol a partíció tipusa lenne ( NTFS vagy FAT32 ) - oda ki van írva nagy betűkkel hogy BAD. Partition Magic nem formázza, sajátgép igen de utána marad ez az állapot. Hivatalosan még garanciális, mit kezdjek vele?2010. márc. 1. 15:53
1/2 anonim válasza:
Vírusok okozta kárra nincs garancia.
Jól beszívtál valami vírust. Szerintem a partition magic is vírusos lett. Törölj minden partíciót telepíts újra és a régi fertőzött dolgokat ne tedd föl mert megint elQ-r mindent.
2/2 A kérdező kommentje:
Partition magic frissen lett telepítve egy másik meghajtón. Mielőtt üzembe helyeztem volna a beszivatott vinyót, Avast átment rajta elég alaposan. Nem hiszem, hogy még mindig volna rajta vírus.
2010. márc. 1. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!