Nem tudok hostolni miért lehet? (Debian Linux)
Figyelt kérdés
Tegnap vettem észre hogy a szerveremet mikor bekapcsoltam nem jött be a weboldal, újraindítottam az apache-t és működött most már akkor is hogyha újraindítom.De hostolni nem tudok pl. játékszervert (Minecraft,MTA).A network interfészhez nem nyúltam hozzá, és eddig működött rendben.2013. ápr. 8. 18:47
1/4 anonim válasza:
Szólj, ha linux rendszergazdára lenne szükséged: [link] , segítünk.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hirdetést, de nincs szükségem ilyesmire mivel ez csak egy otthoni szerver, és saját magam szeretném megismerni a linux rendszert, nem pedig azt, hogy más csinálja helyettem.Ha nem találok megoldást a problémámra valószínű végső esetben újratelepítem a rendszert.
2013. ápr. 9. 14:58
3/4 anonim válasza:
Világos, de ezernyi féle gond lehet, mert alapjába véve ennek mennie kellene. Ha magad szeretnéd megismerni, akkor nyilván a logokat már átnézted, a bejegyzéseket értelmezted, és ennyi idő alatt meg is találhattad a hibát.
Sajnos vakon és információ nélkül többet nem tudok segíteni. Közel 100 linux szervert üzemeltetek, ebből több 10 Debian szerver van, jelentős része hoszting szolgáltatáshoz, és ha az apache nem indul a rendszerrel együtt, annak valami oka van, aminek benne kell a logokban lennie.
4/4 A kérdező kommentje:
Megoldottam a problémát! Az indításnál az iptablesbe alapból leblokkolta a portokat azért nem működött.Ezt kivettem és működik minden rendesen.De azért köszönöm a segítséget!
2013. ápr. 14. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!