Melyik a jobb, Számítógép vagy Laptop?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem,hogy melyik jobb, az asztali Számítógépek vagy a hordozható Laptopok?2013. ápr. 7. 16:47
1/11 anonim válasza:
szerintem a laptopok mert oda rakod ahova akarod magaddal tudod vinni bárhova kis helyen elfér igaz a számítógépekben nagyobb processzor van ezáltal a laptopok alkalmatlanok játékra
2/11 anonim válasza:
Mire kell? Mi a szempont?
A laptop elönye, hogy hordozható, kisebb helyet igényel,
de azonos pénzböl sokkal erősebb asztali gép kihozható.
4/11 anonim válasza:
#3 +1!
Kérdező: Konkretizálhatnád, hogy mit is akarsz megtudni...
G.
5/11 A kérdező kommentje:
Nekem laptopom van,de szerintem is az sokkal jobb az asztali gépnél,mert hordozható és kis helyen is elfér.Nekem nem lassú,Windows XP.
2013. ápr. 7. 19:12
6/11 anonim válasza:
A laptopnak rengeteg előnye van az asztali PC-hez képest. És rengetek hátránya is. Mivel nem gyakorlati a kérdésed, ezért a válasz ez: Egyik sem jobb a másiknál!
G.
7/11 anonim válasza:
Nekem is laptopom van szerintem is jobb mint a számítógép
9/11 A kérdező kommentje:
A laptop a legjonn
2013. ápr. 7. 20:09
10/11 anonim válasza:
Kezdem azt érezni, hogy csak provokálsz...
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!