Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tudom megnyitni a...

Miért nem tudom megnyitni a videót? (Lent részletesen)

Figyelt kérdés

Egyik barátom megkért, hogy konvertáljak neki... Azt mondta, hogy csak nézni lehet a videót. Berakja a lejátszóba és nem tud csinálni vele semmit, csak nézni tudja... Nem tudja berakni movie makerbe. Stb. És megkért, hogy csináljak belőle olyan formátumot, hogy ne csak nézni lehessen, hanem movie makerbe belerakni, mert zenét akar alá tenni.

Natehát amikor berakom a konvertálandó cd-t a gépem lejátszójába BS playerben van a formátum, de nem tudom lejátszani. Ha rákattintok, hogy megnézem, akkor azt írja ki, hogy "Unknown file format". Tisztában vagyok a jelentésével, de mit csináljak? Hogy meg tudjam nyitni, és be tudjam rakni makerbe?

2009. szept. 21. 15:52
1 2
 1/11 anonim válasza:

Hali.

Olyan formátum nincs, hogy bs player, csak ahhoz társítja.

Azt azért jó lenne tudni, hogy milyen formátum. Úgy tudod megnézni, ha nem mutatja akkor

vezérlőpult, mappa beállításai, nézet fül "ismert file típusok kiterjesztéseinek elrejtése" előle vedd ki a pipát. Akkor már látni fogod. Ha megvan tedd vissza a pipát mert file átnevezéseknél problémáid lesznek!

Ird le ide a formátumot, akkor már többet tudunk segíteni.

2009. szept. 22. 11:43
 2/11 A kérdező kommentje:
Az mond valamit, hogy VOB fájl? :\
2009. szept. 22. 14:10
 3/11 anonim válasza:

Igen. :)

DVD film.

DVD konvertálása aviba:

[link]

2009. szept. 22. 14:37
 4/11 A kérdező kommentje:
Eljutottam addig, hogy letöltöm a progikat, de valami gond van:( amikor ott tartanék, hogy "Mode" "Iso I" nem jelenik meg semmi jobb oldalt. Nincs lista. Nem tudom, hogy hogy rakjam bele a videót.
2009. szept. 23. 20:32
 5/11 anonim ***** válasza:

Másik lehetőség [link]

Hozzá való programok portable verzióban (nem kell telepíteni, néha ez jobb, mert sokan orrba-szájba telepítenek ami néha kavarodást is okozhat)

Szóval > [link]

> [link]

Lemented a már említett ISO módban a fő filmet a Decrypterrel, utána az első linken leírtak alapján konvertálsz a FUW-vel, mindent bele...:)

2009. szept. 25. 17:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Persze a Decrypter nem is kell, hiszen már telepítetted...
2009. szept. 25. 17:02
 7/11 A kérdező kommentje:

Vááááááááá

Mostsem megy

Bejelölöm, hogy Meglévő projekt megnyitása, majd tallózok. Csakhogy amikor megnyitom a 'Sajátgép- Lemezem mappát nincs benne a fájl. Ami, ha csak simán (nem tallózva) nyitom meg a sajátgépet, akkor benne van.

Nos ekkor kilépek a programból, kitörlök mindent amit eddigi próbálkozásaim során az asztalra mentett, és ismét megnyitom a progit. Ekkor viszont: Új projekt készítése- Név- Projekt mappa. És tovább. Na megnyíilik, aminek meg kell nyílnia az útmutató szerint. Csakhogy fogalmam sincs, hogy melyik meghajtóban van a DVD. Így a kettő közül beállítom a másodikat. (Ugye csak kettőnek kell lennie?). ÉÉÉs OK. Nademost ezt írja ki: A DVD fájlrendszer nem tölthető be. A VIDEO_TS könyvtár nem található. Basszus

2009. szept. 26. 09:39
 8/11 A kérdező kommentje:
Jaés mégvalami: Megnyitom a sajátgépet- lemezem- konvertálandó fájlom tulajdonságok. Írásvédett. lehetséges, hogy ezér vannak a gondok? Kiszedem a pipát. OK. Denem. Nem engedi: "Hiba az attribútumoknak a következő fájlra történő alkalmazásakor: I:\eskuvo_vagott.vob A hozzáférés megtagadva" Mittegyek?
2009. szept. 26. 09:48
 9/11 anonim ***** válasza:

Az a tippem, hogy a mentett dvd nem ISO-ban van mégsem, ezért nem találod a fájlt tallózáskor, mivel a program ISO-t keres, de nem talál. ISO-ba kell menteni a dvd

tartalmát tehát(kapsz egy film.iso fájlt), és azt az egy fájlt kell beolvasni a FUW-ba, akkor menni fog a konvertálás.

2009. szept. 27. 09:55
 10/11 anonim ***** válasza:

Most ránéztem, szépen működik.

Ne meglévő projectet indíts!

Új proj-nél 1.név 2.>Project mappa...<na itt egy üres mappát adj meg a merevlemezen, ahová menteni fog, erre használd a tallózás gombot!

Most nyomj tovább gombot!

A következő ablakban pedig már a leírás alapján a továbbiak. Én mindig ISO-ból dolgozom amit lementettem a dvd lemezről a merevlemezre...közvetlenül dvd-ről nem használom mivel írja is "másolásvédett lemezeket" nem kezeli. Erre való a Decrypter, feltöri a lemezt.

Remélem sikerül! Jelezz vissza!

2009. szept. 27. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!