Hogyan kell és hova belehúzni egy filme a feliratot? (Részletesen ha kérhetném mert nem értek hozzá! )
Figyelt kérdés
2011. aug. 14. 18:26
1/10 Santo Padre válasza:
Ezt töltsd le: [link]
és telepítds. Fontos továbbá, hogy a felirat fájlnak ugyanaz legyen a neve mint a videófájlnak. Pl.: videopelda.AVI nál a felirat kiterjesztésének: videopelda.SRT vagy videopelda.SUB nak kell lennie, és egy mappába rakd őket.
Elméletileg mennie kell így.
2/10 A kérdező kommentje:
Hűű ez lehet hogy magas!:)
2011. aug. 14. 18:52
3/10 A kérdező kommentje:
Már nem magas!De minek kell az msn smile-s cucc? :-S
2011. aug. 14. 19:00
4/10 A kérdező kommentje:
avi a file típus a filmnél!De a felirat nem!az vmi srt...Akkor mi a teendő????? Honnan szedjek avi típusú feliratot????PLEASE HELP!
2011. aug. 14. 19:11
5/10 anonim válasza:
Olvasd el még egyszer figyelmesen az előttem író posztját.
FIGYELMESEN!
Jah, és rosszat töltöttél le, mert az MSN-nek semmi köze a kodekjeidhez.
G.
6/10 A kérdező kommentje:
Elolvastaaaaam!!!!!!!!!!!! Pedig nekem azt kezdte letölteni!!!!!Most sem lettem okosabb!!...............
2011. aug. 14. 19:53
7/10 anonim válasza:
Figyisz!
Az lenne a lényeg, hogy a felirat JÓ srt file formájában.
Csak a nevel legyen ugyan az, ne a kiterjesztés!
G.
ui.: [link]
8/10 A kérdező kommentje:
Pont azt töltööttem le az imént amit be linkeltél!De ha telepítve van utána mi a teendő?A filmet még töltöm,a felirat már megvan...
2011. aug. 14. 20:21
9/10 A kérdező kommentje:
Sikerült,de kár volt ezzel szenvednem,mert alig sz@r feliratosan!...
2011. aug. 14. 22:52
10/10 anonim válasza:
Elsőre fura lehet feliratosan nézni egy filmet, de megtanulsz tőle gyorsabban olvasni és az angol (gondolom ez a film eredeti nyelve) nyelvtudásod annyit fejlődhet, hogy el se hinnéd. Egy idő után már felirat se fog kelleni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!