Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » BIOS-ban hol található a...

BIOS-ban hol található a hangkártya beállítás?

Figyelt kérdés
Vettem egy Packard Bell Easynote TE notebookot, feltelepítettem minden drivert, de mégse talál hangeszközt. Elvileg integrált hangkártya van benne. Azt ajánlották, nézzem meg a BIOSban (Insydeh20) , lehet, nincs engedélyezve. Végignéztem minden beállítási lehetőséget, de nem találtam ilyesmit.
2013. ápr. 3. 21:50
 1/6 anonim ***** válasza:

A BIOS-ban nem szokott hangkártya tiltási lehetőség lenni.

Esetek:

A.) Nem telepítettél hangkártya drivert: ellenőrzés eszközkezelőben megnézed van-e felkiáltójeles, kérdőjeles eszköz

B.) Nincs v. rossz a hangkártya PB notebook esetén ez nem lenne olyan nagyon meglepő

C.) Némítva van: elenőrzés: óra mellett kis hangszóró

2013. ápr. 3. 22:03
 2/6 anonim ***** válasza:

integrated periferials pl:

hd audio controller

[link]

onboard ac97

[link]

Enable kell legyen. Ha az, és az eszközkezelőben ezzel kapcsolatosan nincs kérdő, v. felkiáltó jel, és nincs levéve/elnémítva sem a keverőben (tálcán az óra mellett a hangszóró ikonra duplakatt), akkor vszeg kinyiffant, és akkor usbs hangkártyát kell venned.

2013. ápr. 4. 02:49
 3/6 A kérdező kommentje:

Értem,köszi.

Driver fel van telepítve, eszközkezelőben megnéztem, nincs se felkiáltójel, se kérdőjel.

De a tálcán nincs hangszoró ikon, és a hangbeállításoknál is azt írja, hogy nincs hangeszköz.

Ilyesmit kerestem én is, mint ami a linkelt képeken van, de nincs. Alig néhány beállítási lehetőség van, de hangkártyára vonatkozót nem találtam.

2013. ápr. 4. 10:08
 4/6 A kérdező kommentje:

Az eszközkezelőben egy felkiáltójeles dolog van: Egyéb eszközök-- PCI device.

Ennek lehet esetleg köze hozzá?

2013. ápr. 4. 10:13
 5/6 anonim ***** válasza:

"eszközkezelőben megnéztem, nincs se felkiáltójel, se kérdőjel."

VS.

"Az eszközkezelőben egy felkiáltójeles dolog van: Egyéb eszközök-- PCI device."

Na, mostan akkor melyik az igaz?!

"Ennek lehet esetleg köze hozzá?"

Hát, hogyaviharba ne lenne!

Itt keress hozzá drivert!

2013. ápr. 4. 15:00
 6/6 A kérdező kommentje:

Elöször csak a hangkártyát néztem az eszközkezelőben,ott nem volt semmi. Utána láttam az egyéb eszközöknél a felkiáltó jelet.

Kerestem hozzá drivert,mostmár tényleg nincs se kérdőjel,se felkiáltójel sehol.

Viszont hang még mindig nincs...

2013. ápr. 4. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!