BIOS-ban hol található a hangkártya beállítás?
A BIOS-ban nem szokott hangkártya tiltási lehetőség lenni.
Esetek:
A.) Nem telepítettél hangkártya drivert: ellenőrzés eszközkezelőben megnézed van-e felkiáltójeles, kérdőjeles eszköz
B.) Nincs v. rossz a hangkártya PB notebook esetén ez nem lenne olyan nagyon meglepő
C.) Némítva van: elenőrzés: óra mellett kis hangszóró
integrated periferials pl:
hd audio controller
onboard ac97
Enable kell legyen. Ha az, és az eszközkezelőben ezzel kapcsolatosan nincs kérdő, v. felkiáltó jel, és nincs levéve/elnémítva sem a keverőben (tálcán az óra mellett a hangszóró ikonra duplakatt), akkor vszeg kinyiffant, és akkor usbs hangkártyát kell venned.
Értem,köszi.
Driver fel van telepítve, eszközkezelőben megnéztem, nincs se felkiáltójel, se kérdőjel.
De a tálcán nincs hangszoró ikon, és a hangbeállításoknál is azt írja, hogy nincs hangeszköz.
Ilyesmit kerestem én is, mint ami a linkelt képeken van, de nincs. Alig néhány beállítási lehetőség van, de hangkártyára vonatkozót nem találtam.
Az eszközkezelőben egy felkiáltójeles dolog van: Egyéb eszközök-- PCI device.
Ennek lehet esetleg köze hozzá?
"eszközkezelőben megnéztem, nincs se felkiáltójel, se kérdőjel."
VS.
"Az eszközkezelőben egy felkiáltójeles dolog van: Egyéb eszközök-- PCI device."
Na, mostan akkor melyik az igaz?!
"Ennek lehet esetleg köze hozzá?"
Hát, hogyaviharba ne lenne!
Itt keress hozzá drivert!
Elöször csak a hangkártyát néztem az eszközkezelőben,ott nem volt semmi. Utána láttam az egyéb eszközöknél a felkiáltó jelet.
Kerestem hozzá drivert,mostmár tényleg nincs se kérdőjel,se felkiáltójel sehol.
Viszont hang még mindig nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!