Milyen multifunkciós nyomtatót ajánlotok 10-20e ft között?
Ha tényleg jó gépet akarsz, akkor emeld meg az ármércét, mert sajnos ilyen árban nem biztos, hogy megfelelőt kapsz.
Milyen tulajdonságai legyenek? Ezt tisztázd előbb, hogy mit tudjon, és hogy milyen technikával nyomtasson (lézer, tintasugaras), színes legyen-e vagy elég a fekete-fehér?
Én Epson stylus DX3800-ast vettem kb. ezelőtt 3 évvel, akkor még 20000 Ft-ért.
Amire itthon kell, arra tökéletes. Egy gond van vele: chipes patronok vannak benne, és nem várja meg amíg kifogy, hanem egyszercsak közli, hogy üres a patron, miközben még hallani amint lötyög benne a festék! A chip miatt tölteni nem lehet. Az utángyártott festéket felismerte, és megjelent egy felirat, hogy ha azzal nyomtatok elvesztem a garanciát! Azóta is utángyártottal nyomtatok, a garancia is már rég lejárt, de még működik a szerkezet.
Patron árak:
Gyári szinenként (piros, sárga, kék, fekete) kb 3000 Ft. Utángyártott szinenként 990 ft.
Én nem rég vettem 15 ezerért Epson sx 105-öt és teljesen OK a gépezet, tehát ajánlom neked. Régebben Canon nyomtatóm volt, csak azzal az volt a gond hogy egy patronban voltak a színek és amikor egy szín kifogyott akkor összevissza keverte a színeket. Az Epsonnál minden színnek külön doboza van, és külön tudod töltögetni őket. Jaa és még az volt a gondom a Canon-nal hogy a nyomtatófej egyben volt a patronnal, ezért nekem rendszeresen beszáradt a tinta. Nos ezek a problémák az Epsonnal ki vannak kerülve.
Jaa és akcióban 13-ért is láttam sőt régebben sx 100-at 10-ért is.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!