Ilyen programot valahol? Bővebben lent)
Figyelt kérdés
én és a barátnőm folyamatosan zenét válogatunk hogy mien zenéket halgassunk és már nem jó az ugy hogy folyton átküldözgetjük egymásnak hogy neki tetszik e stb.olyan program lenne jó hogy bele tudnék hallgatni hogy ő mit halgat éppen szóval a hangkártya kimenetébe. félre értés ne essen nem hacker akarok lenni csak jó lenne hogyha ezt megtudnánk csinálni persze eről ő is tudna. és én az a baj hogy nem tudok ilyen program neveit hogy keresek rá. távoli asztali program meg azért nem jó mer őneki meg bejön az üdvözlő képernyő a windowson ha én rácsatlakozok.2009. szept. 20. 19:54
1/2 anonim 

válasza:

az ilyen dolgokhoz erős upload speed kell, egyébként, itt a legkönnyebb, belehallgatsz, linkeled és ő meghallgatja:
2/2 anonim válasza:
Egy olyat lehet tenni, hogy egy közös tárhelyet használtok a favorizált számok részére. Létrehoztok egy gmail címet (www.gmail.com), lesz egy e-mail címetek, ezen kb. 7Gb tárhellyel. Megkeresitek a GMail Drive programot a neten, feltelepítitek, és egy külön meghajtóként fogja látni. Lesz egy külső virtuális tárhelyetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!