Miért nem törli ki a fájlt?
Figyelt kérdés
Van egy .mkv fájlom amit eddig teljesen jól lejátszott, meg minden, de most, hogy ki akarom törölni nem akarja, mert azt írja, ogy meg van nyitva az Intézőben. Bezártam az Intézőt, de még így is, most meg már le se akarja játszani. Az eset nem jelzett, hogy vírus lenne, de nem tudom.2013. ápr. 3. 14:49
1/8 anonim válasza:
Csinálj egy restartot és utánna töröld.
2/8 anonim válasza:
énnekem ha ilyen van, akkor kijelentkezek, és akkor a gép auto-n leállítja a folyamatokat. (pl. deamon tools lemezkép törlés) és akkor vissza bejelentkezek, és utána már engedi h töröljem.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem, már vagy hússzor újraindítottam a gépet, de mindig azt írja, hogy meg vagy nyitva.
2013. ápr. 3. 15:02
4/8 anonim válasza:
Nincs benne a torrent programban. Nem seedeled véletlenül?
5/8 A kérdező kommentje:
Nem, asszem bitshare-ről töltöttem le.
2013. ápr. 3. 15:05
6/8 anonim válasza:
Esetleg be van mountolva egy virtuális lemezkezelőbe (Alcohol, Daemon Tools)
7/8 A kérdező kommentje:
Egyik sincs fenn a gépen. (arról meg alapból fogalmam sincs, hogy mi az a mountolás :))
2013. ápr. 3. 16:10
8/8 anonim válasza:
Töltsd le az unlockert:
Telepítés után a jobbegeres helyi menüben megtalálod, és megmutatja, hogy mi fogja a fájlt. Ha nem vírus, akkor vszeg el fogod tudni távolítani vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!