Mikor telepítettem, két partícióra osztottam a 750 GB-ot, és most csak a felét látom, a C meghajtó az. Gondolom mivel A másik partíciót nem formáztam le, azért nem látom mint D vagy egyéb meghatjóként.
Tehát most csak a felét tudom használni annak amit lehetne. Win8 alól lehet utólag particionálni? Valami nem bonyolult progi jól jönne.
Igen lehet utánna is particionálni. De ha nemértesz hozzá akkor ne probálkozz vele szerintem. 10 perc alatt újra lehet tenni a win8at. De ha probálkozol vele mégis írok pár progit.
2013. ápr. 1. 15:41
2/12 anonim válasza:
Szerintem se próbálkozz, ha nem értesz hozzá.
2013. ápr. 1. 16:00
3/12 anonim válasza:
Progi sem kell, mert beépített cucc van ehhez a WIN8-ban. De tényleg inkább hozzáértővel...
2013. ápr. 1. 16:34
4/12 A kérdező kommentje:
Nézd, infós vagyok egyetemen, valamennyire értek a gépekhez XD csak spec ilyen gondom még nem volt..
És már felraktam minden iskolai fejlesztői programot, mennyiségi licenszes is van közte, nem szivesen raknám újra a gépet, ha nem muszáj
2013. ápr. 1. 17:32
5/12 anonim válasza:
a magyar oktátás merre tart.. infós vagy és ilyet nem tudsz? jézusom.... ezt jobb lenne ha nem mondanád ilyen nyíltan.
dvd-írót is ad ki 100at, és mégse jó mind, erről ennyit
nekem olyan kell ami használható is
2013. ápr. 1. 18:34
8/12 anonim válasza:
Neeeem???? Pedig olyan szépen magyarul le van írva az, hogy kell win8 alatt partícionálni.
Most másoljam át, mert ott nem tudod elolvasni.
Egyetemista... Szuper...
2013. ápr. 1. 18:54
9/12 A kérdező kommentje:
és az téged miért zavar? én nem írtam ilyen stílusban, állítsd le magad, vagy meg se szólalj, ha csak oltogatni tudsz, nem azért írtam a kérést, hogy paraszt módjára beszólogass, ha nem tudsz, vagy nem akarsz segíteni akkor ne tedd, vagy írd, h hülye a kérdésem, de emberi stílusban. Ha problémád van, a továbbiakban állok rendelkezésedre privátban. Értve vagyok?
2013. ápr. 1. 20:24
10/12 A kérdező kommentje:
Egyébként pedig köszönöm a linket, hasznos volt, csak addig olvastam, amíg bejött a lemezkezelő, nem tudtam, hogy win8ban van ilyen, a többit már be tudtam állítani, szóval ezért kár volt az a fene nagy lehurrogásod, tudom hogy mit kell beállítanom, csak nem tudtam, hol keressem, mivel ma tettem fel az új oprendszert.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!