Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vajon kezd "meghalni" a gépem?

Vajon kezd "meghalni" a gépem?

Figyelt kérdés

Minden kb. 3 hónappal ezelőtt kezdődött. Éppen zenét hallgattam a gépemen, mikor a zene hirtelen félbe szakadt, egy hangos, folyamatos "dzsssssssssssssssssssss" búgást kiadva, majd elment a kép, csak a nagy feketeség volt, pedig a monitor be volt kapcsolva, aztán végül a gépem teljesen magától újra indult. Ezt kb eddig 3x csinálta meg a 3 hónap alatt.

Ma pedig, mikor beindítottam a gépet, a természetes alapzajától eltérő, kissé erősebb búgást adott ki. Rátettem a kezem a gépházra, és egyenetlen, erős volt a "ritmusa". De a gépem bekapcsolt, semmi baja nem volt. Inkább újra indítottam, nehogy valami baj legyen. Újraindítás után megint minden jó lett. Nem tudom, ez mennyire volt így érthető, ahogy elmagyaráztam... De ha valaki megértette...Mi lehet a gond? Le kéne cserélni a gépem? Kb. 5 éves gépről van szó.

2013. márc. 30. 16:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Egy 5 éves gépnél már előfordulhat, hogy beadja a derekát. Nem lettek a memória, a processzor, vagy a videokártya értékei felhúzva? Az ilyen okozhat instabilitást, vagy akár károsodást is, ha nem a gyári értéken működnek.
2013. márc. 30. 17:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Én nem tudok róla, hogy fel lettek volna húzva... Eddig minden simán ment..ma reggel is búgott :(
2013. márc. 31. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!