Segítene vki, hogy milyen paraméterekkel vegyek laptopot?
Muszáj vennem egyet, több helyen is vannak akciók, azaz hamar akarok, de hát én nem értek hozzá annyira, na az üzletben meg persze mindenki mást mond, szal jó lenne valaki független véleményét hallani.
Egyáltalán miket nézzek egy laptopon?
Videojátékok, egyéb hasonlókkal nem foglalkozok, tehát csak amolyan átlagos felhasználásra kell.
-processzor?
-RAM ?
-dual core kell vagy csak jó ha van?
-milyen csatlakozók kötelezőek ? ma már szinte csakis usb-n megy minden?
stb, ha mást még fontosnak találsz, örömmel veszem a segítséget!
köszi előre is
ja és mondhatnátok kb árakat is, hogy mégis mennyiért érdemes ezt meg azt a típust megvenni!
Azt kellene tudni, h mennyit szánsz rá. Neked nincs szükséged "combos" gépre, viszont legyen megbízható - ha jól vettem ki szavaidból.
Azt is kéne tudni, h miket akarsz tárolni, kell-e nagyméretű vinyó, v elég a kisebb is.
Azt is kéne tudni, h op.rendszerrel kéred v anélkül, mert van máshonnan op.rendszered, amit föl tudsz telepíteni.
Ha hosszútávon gondolkodsz, érdemes kiterjesztett garanciával vásárolni. Toshiba pl egy 10-esért ad +4évet. De most már vannak mások is, akik felismerték ennek jelentőségét és így árulják a gépeiket - opcionálisan, persze. :)
igen, valahogy úgy!
nem kellenek nekem videojátékok, 3D-s programok, viszont netezésre, és egyszerű szövegszerkesztésre legyen nagyon megbízható, és ne olyan kis női aranyoska legyen, hanem legyen benne DVD-író, és minden szükséges csatlakozás, hálókártya stb.
Hogy mennyit szánok rá? hááát jó kérdés, de ahogy eddig nézegettem, a 4 GB RAM-osok között volt 80 és 150 között minden, de pl pont Toshibát ami szimpi volt, kerek 100-ért láttam.
A processzornak minimum mennyinek kéne lennie, hogy normálisan, nem akadozva működjön akkor is ha éppen 8 ablak van nyitva ? azt hiszem, ennek dual 1,7 volt. ez pl elég vagy kevés?
ez így kb jó öszseállítás egy átlagos használathoz?
- proc: dual core 1, - 2,0 GHz
- RAM DDR III 2-3 GB
- HDD 500 GB
- video card 768 GB
- network card
- DVD
- 3 USB, 1 HDMI, 1 net UTP, 2 jack
ja és még egy nagy kérdésem, hogy a video card integrated is jó vagy sokkal jobb ha külön van?
Céljaidnak tökéletesen megfelel az integrált vidokártya.
i3 proci, 4GB RAM (2x2GB), Win7 64bit, 15.6-17" monitor méret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!