Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptopot szeretnék venni. A...

Laptopot szeretnék venni. A következő paraméterekkel mennyibe kerülhet és hol érdemes venni? (Lent info)

Figyelt kérdés

Egy laptopot szeretnék venni. 3,0 Ghz-s procival (dual core) és 2 GB RAM-al. A videókártyája is jóbb fajta legyen. A vinyó nem izgat elég 100GB is nem kell 2-300 gigás winchester bele. Konkrétan személyi használatra venném 70% irodai de 30%ban játékra. (Az NBA 2K10-et szeretném futtatni rajta. Rá tudtok keresni mekkora gépigénye.

Vagy ez egy totál hülyeség? Csak azért nem veszek asztali PC-t mert irodai használatra is kellene.

Ha esetleg ez nem működik, lemondok a játékról, akkor mennyibe kerülhet egy 2,4 GHZ-s proci, 2 GB RAM és egy jobb fajta videókártyával? A vinyó itt is elég kisebb 100-160 GB max.

És fontos hogy Windowsos legyen ne linux.

Azért kérdezem itt és nem nézek utána mert totálosan hülye vagyok hozzá :D

Köszi szépen mindenkinek!!! :D

2011. jan. 17. 03:41
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

Ez mindenben megfelel neked, a játék amit írtál is tökéletesen megy rajta, itt számoltam ki:

[link] requirements

3 GHz felesleges, mert ez i5 és többmagos, lehet a 3 GHz-et azért vetted alapul, mert az a minimum követelménye a játéknak, de sima régi P4-nél! :)

Windows 7 is van rajta.

A merevlemez egyedül nem felel meg az elképzeléseidnek! :)

Árat írhatnál, hogy ha ez sok, akkor lehet még szűkíteni rajta!

2011. jan. 17. 04:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Én is ilyen 200 kiló körül gondoltam. Köszi szépen ez meg is felel számomra :)
2011. jan. 17. 04:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!