Szerintettek ez milyen gép? Processzor:Intel (R) Core (TM) i3 CPU 550@3.20GHZ Ram:4, 00GB Elvinné szerintetek ez a gép a Far Cry3, Alen Wake, Fear 3 full grafikon?
Kösszi és bocs ha fárasztotalak (:.
Am a játékok amiket leírtam high on van minden grafikai beállítás és nem akad kicsit se csak keményen pörög a gép és egyenlőre a gépet nem régen vettem kösszi a tanácsokat de nem vessszek bele semmit.
Megér ez a gép szerinted 100 ezer forintot?
ha annyiért vetted nem volt jó vétel
jó hogy neked megy minden de ez elég rlativ dolog és Directx 10 ben mennek cak nem 11 ben:) szóval nem is tudod leterhelni vele videokártyát ugy mint játék megtehetné
tudom hogy középkategóriás kártya és használható persze sok mindenre de tesztekben nem álja meg a helyét igy gyakorlati játékban sem hiszen ma már GTX660 t is kevesli valaki Farcry 3 ra pl.
igy erösen nehezen tudom elhinni hogy neked ""jobb"" vagy ""ugyan oylan" a GTS250 is:)
ami azt jelenti hogy ha jól beálitod biztos sokmindenre jó de attól még ma már nem álja meg helyét
és GTS250 10ezret nem ér meg söt még 7ezret is kétségesnek tartom érte
vagyis én most adnám le (vagyis cserélném le) mivel késöbb már a kutyának sem fog kellni
de hát te dolgod...
20ezerért meg már GTX460 t is lelhetsz
ami ha neked jó a GTS250 akkor a 460 menniyre lene jó?:)
hiszn sokkal jobb kártya és modernebb is
Köszönöm a válaszodat rendes vagy (:.
Csak én így nem értek a gépekhez és azt mondták hogy ez egy nagyon fassza gép csak 100 ezer pedig 2-3 százeret is megérne és én szeretem is(: de kösszi hogy szántá rám ídöt a játékokat pedig visszi ugy hogy nincs gond (:.
Am te tuti hogy informatikus vagy (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!