Szevasztok :D van egy Intel Core Duo 2.2 Ghz E4500 as procim . :D Megtaláltam a módját hogyan tudnám felhúzni a többi lent?
Figyelt kérdés
Szóval alapjáraton a overlock 200 -on volt ... Felhúztam 270 -re és így 2.9 ghz lett 2.2 ről bekapcsoltam a gépet fasza minden gyors , de egyszer csak bekékült a kép ...mondom ok lejjebb húzzuk 2.5 ön van most, de áramot egyáltalán nem állítóttam a biosba azt muszáj vagy maradhat Automatikus-on,?:D2013. márc. 30. 07:50
1/3 anonim válasza:
Az a bekékülés egy kékhalál volt? És igen maradhat automatikuson.
2/3 A kérdező kommentje:
Mennyit lehet rajta húzni még ?D hűtés új benne :)elégjó 32 fokon tartja stabilan :)így 2.2 ről 2.5 re :D Szóval mennyi a max szerintetek:D
2013. márc. 30. 12:02
3/3 A kérdező kommentje:
Amúgy win 7 64 bit, és nemgiszem ,hogy kékhalál volt :D csak vmi gebasz ,mivel rendesen bűködött egy újraindiítás után a gép:D
2013. márc. 30. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!