Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám szétszedni az...

Hogyan tudnám szétszedni az xbox360-omat? Többi lent.

Figyelt kérdés

3 led hibás lett az XBOX360-om, és szeretném házilag megjavítani. Azért kísérletezgetek, mert jövőhónapban kapok egy ps3-mat, de addig jó lenne lefoglalni magam. :D Szóval, már leszedtem róla a fehér részeket, de az alján van az a vas "páncél", amiből 5 csavart ki kell szedni, hogy letudjam szedni a tetejét. :D Csillag csavarhúzó nem jó bele, ehhez teljesen más kell... késsel nem igazán szeretnék kísérletezgetni, nehogy elcsesszem a menetet. Mivel lehetne kicsavarni szerintetek?

Köszi a segítséget :)

15/F

2013. márc. 29. 13:03
 1/9 anonim ***** válasza:
T8-as csavar kell hozzá. Szaktudás nélkül ne barmolj! Ha ennyire jól megy, hogy majd kapsz mást helyette, akkor add el valakinek, aki még hasznát veszi!
2013. márc. 29. 13:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Torx a neve [link] és nem muszáj ez a lyukas változat.
2013. márc. 29. 13:07
 3/9 A kérdező kommentje:

Első: egyáltalán nem megy jól, ezt az xbox-ot a nagybátyám adta nekem még egy fél éve teljesen ingyen... miért ne lenne jó egy teszt-gépnek? :) De amúgy köszi a választ

Neked is második :)

2013. márc. 29. 13:11
 4/9 miért.én? ***** válasza:

Ne kísérletezz, ha akarsz még vele játszani.

[link]

5/9 anonim ***** válasza:

Na PS3-at sz.rnak eléd csavarhúzókészletet meg nem?

Szép család az ilyen, mondhatom!

Amúgy csak simán játszással nem tudod magad lefoglalni, csak azzal, hogy szétk.rod azt, ami jó?

Az, hogy egy LED nem világít közel sem azt jelenti, hogy a LED rossz...Inkább tedd fel vaterára normális áron, neked se a kukába kell tenni, másnak meg legalább segítesz vele.

6/9 anonim ***** válasza:
Már neharagudj, de a 3 led hibát reballal kell javítani, te azt hogy szándékozod megcsinálni?
2013. márc. 29. 13:18
 7/9 A kérdező kommentje:
utolsó, te mi jogon kritizálod a családomat?! hogy mered a szádra venni?! lassan 2 éve könyörgök egy ps3-ért, igen, örülök hogy megkapom! Baj? ha ennyire kötekedni van kedved akkor húzz el innen...
2013. márc. 29. 13:19
 8/9 A kérdező kommentje:

nem te utolsó...

amúgy már énsem tudom... lehet nemkéne :)

2013. márc. 29. 13:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Tudod egyáltalán mi az a reball?

Leforrasztják az xbox alapjáról a gpu, meg a ramokat is lehet, és újra visszaforrasztják. Ezt csak reball géppel lehet, szakembernek.

2013. márc. 29. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!