Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Xbox360 vagy PC Konfig?

Xbox360 vagy PC Konfig?

Figyelt kérdés

Választás elé kerültem, hogy legyen egy xbox360am vagy egy PC-m

Pc Konfig:

Core2Duo E8500

4GB ram

Asus EAH6670 (HD6670) 1GB GDDR5

Vagy xbox:

xbox360 Slim 250gb

Skyrim

Forza4

Battlefield 3 Premium

Fifa 13

13 hónap Live

SZERINTEM:

PC Pro: Legtöbb játék kalóz úton elérhető,rengeteg taskra használnám, a régi pcm elavult

PC Kontra: Használt lenne a vétel,Könnyen elavul,játékokra annyira nem lenne alkalmas

xbox Pro: Játékélmény,Játékos bázis,Rengeteg játéklehetőség barátokkal

xbox Kontra: Fizetős játékok!!,nextgen konzol a következő 2 évben,fejleszthetetlenség,

Szerintetek melyik lenne a jobb választás?

Ti melyiket választanátok?

2013. márc. 24. 19:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha ennél a confignál rosszabbat írtál volna, akkor xbox (bár nekem ingyen se kéne xbox) Ez a gép még éppen a tűréshatáron belül van amivel elég jól el lehet játszogatni szinte bármivel. Pc sokkal előnyösebb, több mindent tudsz rajta csinálni. Egérrel könnyebb az irányítás mint joystick-on. nekem ez a véleményem:D
2013. márc. 24. 19:23
 2/4 A kérdező kommentje:
A Bevitel nem érdekel igazán, kihívásnak tartom, hogy megtanuljak kontrollerrel.:) Köszi a választ!
2013. márc. 24. 19:30
 3/4 A kérdező kommentje:

Annyit még hozzátennék ami elég nyomós érv, hogy ha ez a gép nem lesz, helyette xbox és nyáron sikerül egy munka akkor ez a gép jönne házhoz:

AMD Fx-8350 8magos (valószínűleg OC lesz)

8gb Ram

Msi R7850 TF 2gb GDDR5 VGA

Asrock alaplap

Corsair vízhűtés

2013. márc. 24. 19:35
 4/4 anonim ***** válasza:

xbox 360-at ne vegyél.

Most fog megjelenni a 720 utàna meg sehol narancs. Nem lesz uj jatekod.

Pc:várj vele amig jön a hd8***-as.. Mondjuk mire le megy az àra normálisra az még egy év(annyi lehet nem)

Az en szempontom szerint most semmit nem éri meg venni. Persze az én szempontom.

De egy ugyertem a mostot hogy ebben a honapban. Nezd meg az arfolyamokat. Katasztrofa.

2013. márc. 24. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!