Mért van a processzor állandóan 100%-on?
Lehetséges, hogy vírus...
Milyen processzor van a gépedbe?
Indíts el egy feladatkezelőt, és nézd meg, hogy hány folyamat fut, majd próbáld őket szelektálni, és kilőni, ami nem kell.
Melyik alkalmazás "eszik" a legtöbbet?
Én azért mindenesetre lefuttatnék egy víruskeresőt, de ne valami trágyát indíts el... Ajánlom az Avira-t. Ingyenesen letölthető, és hasznos.
+ Még mellé elindítanék a helyedbe egy SpyBotot is, hátha esetleg kémprogram is van a gépeden...
Windows gomb+ r (futtatás): msconfig
Automatikus indítás
Amiket nem tartasz fontosnak, tiltsd le.
Pl. Adobe, Java, Daemon Tools stb..
Lefuttattam egy vírusírtót az Avirát de nem talált semmit.De mikor elindítottam a gépet olyant írt hogy a windows intéző működése leállt és akkor rányomtam a probléma részleteinek megtekintésére és ott ezt írta: Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: explorer.exe
Alkalmazásverzió: 6.1.7601.17567
Alkalmazás időbélyegzője: 513b8734
Hiba – modul neve: StackHash_0a9e
Hiba – modul verziója: 0.0.0.0
Hiba – modul időbélyegzője: 00000000
De mostmár elméletig jó a gépem mert a processzor nem ugrik fel százra mert letiltottam a visualbasic exe-t.Aztán pár percel később az avira kiírta hogy ez a visualbasic exe ez vírus úgyhogy rányomtam hogy remove szóval elméletileg törölte.Köszönöm mindenkinek a segítséget.Arra szeretnélek megkérni titeket kedves válaszolók hogy még ezt nézzétek át amit most írtam mert nekem ez a windows intézős dolog nem sokat mond meg a hiba nevek és egyéb adatok.Válaszotokat köszönöm előre is.
Első vagyok.
Az explorer.exe az asztal megjelenítéséért felelős. Lehet, hogy valamit letöltöttél az asztalra, amin van valami féreg, és az felelős az egészért. Ilyenkor a gép védelme "életbe lép", és ezt úgy blokkolja (rosszabb esetben), hogy nem jeleníti meg az asztalt.
Te látod az asztalon lévő ikonokat, stb.-t?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!