Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mond valaki mondani 40k...

Mond valaki mondani 40k alatti PC-t?

Figyelt kérdés
Lehetőleg olyat, amin fut a GTA IV. Már ha ismeri valaki azt a játékot. Jelenleg laptopom van, de azon egyértelmű, hogy semmi esély rá.. :'(

2013. márc. 27. 20:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

Az i3 nem játékra való, persze. Az ne zavarjon, hogy játék alatt az összes 4magos Phenomot elveri, de nem, az i3 nem játékra való.

A GTA4 egy HD7870 mellett futhat szépen max grafikán FHD felbontás mellett, ami ugye magában 60-70k. De mint tudjuk, az a játék kb. bármilyen gépen képes megakadni.

Egy 40ezres PC-n kb. minimum grafikán fog futni 20fps mellet, nagy általánosságban. Persze használtan változó ki mit ad 40-ért, de szépen nem fog rajta futni az 100%.

Az utolsó konfig 18gigás merevlemezére, ha jól emlékszem fel se fér.

Egy 100-150k körüli PC-n már telljesen normálisan elfuthat, nézd meg a korábban kiírt kérdéseket, naponta kb. 5 gépet összeállítanak ebben az árkategóriában.

2013. márc. 27. 21:12
 12/21 anonim ***** válasza:

Ernyi pénzböl nagyon nagyon felejtös ,amit írtál ott is a vidkártya miatt még a közepest sem mertném megkockáztatni ,tényleg nem vicc hogy ha már maxot akarsz akkor 140 kellene.

Egy komolyabb videókátya ami a mai játékokhoz kell nem áll meg 40böl nem is tudom hogy hogy akarsz ebböl gépet összerakni de felejtsd el menj egy nyáron dolgozni ,locsolni és gyüjts még hozzá

2013. márc. 27. 21:39
 13/21 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok:

Mutass nekem egy VIDEOKÁRTYÁT 40ezerböl amin elmegy fullon a Crysis 3 (igaz hogy nagyobb a gépigény de nekem csak a kártya kell) és már rohanok is megvenni

2013. márc. 27. 21:48
 14/21 A kérdező kommentje:

Nem tudok mutatni, de nem is érdekel, és nem is tudok sok semmit a Crysis -ról... Nekem csak a GTA IV miatt kéne... :(

Teljesen lelombozott mindenki, szal inkább veszek ps3-mat.

2013. márc. 27. 22:02
 15/21 anonim ***** válasza:

melyik i3 veri sz*rrá melyik phenomot? Nem mindegy ám..

PS3-on meg X360-on nem lehet moddolni a GTA4et.. vedd nyugodtan, de így sose fog kinézni azon:

[link]

[link]

2013. márc. 28. 00:19
 16/21 anonim ***** válasza:
Amúgy az egyik kedves válaszolónak üzenem, hogy ahova kell a fizika 4mag ott bőven elvérzik a kis játékos i3-ad.
2013. márc. 28. 00:34
 17/21 anonim ***** válasza:

Ha nem tévedek az i3 3220-ról volt szó, de javítsál ki, lehet rosszul látok.

Ezt a "4fizikai mag kell" dumát meg majd akkor elhiszem, ha linkelsz legalább 5 olyan tesztet ahol játék alatt akár a 980BE elverte az i3 3220-at. Ha jól tudom a 980BE a legerősebb Phenom II, de miattam aztán bármelyik kiadással hasonlíthatod.

De tudod mit? Linkelj akár egyet is!

2013. márc. 28. 01:23
 18/21 anonim ***** válasza:
linkelj akár egy olyan tesztet is, amiben egy négy magot kezelő játékban az X4 maradt alul... nem fogsz találni.
2013. márc. 28. 08:57
 19/21 A kérdező kommentje:
Nekem a GTA IV csak amiatt kell, hogy telepíthessem hozzá a GTA IV San Andreas nevű RAGE játékot.
2013. márc. 28. 10:07
 20/21 anonim ***** válasza:

Nem fogsz találni? :D :D

[link]

[link]

[link]

Bár a játékok ugyan azok, de a mérések nem, a végeredmény mégis ugyan az, le lehet vonni a következtetést.

Kérdésre kérdéssel válaszolni, bizony nagy szakmai hozzáértést sejtet.

2013. márc. 28. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!