Mond valaki mondani 40k alatti PC-t?
Az i3 nem játékra való, persze. Az ne zavarjon, hogy játék alatt az összes 4magos Phenomot elveri, de nem, az i3 nem játékra való.
A GTA4 egy HD7870 mellett futhat szépen max grafikán FHD felbontás mellett, ami ugye magában 60-70k. De mint tudjuk, az a játék kb. bármilyen gépen képes megakadni.
Egy 40ezres PC-n kb. minimum grafikán fog futni 20fps mellet, nagy általánosságban. Persze használtan változó ki mit ad 40-ért, de szépen nem fog rajta futni az 100%.
Az utolsó konfig 18gigás merevlemezére, ha jól emlékszem fel se fér.
Egy 100-150k körüli PC-n már telljesen normálisan elfuthat, nézd meg a korábban kiírt kérdéseket, naponta kb. 5 gépet összeállítanak ebben az árkategóriában.
Ernyi pénzböl nagyon nagyon felejtös ,amit írtál ott is a vidkártya miatt még a közepest sem mertném megkockáztatni ,tényleg nem vicc hogy ha már maxot akarsz akkor 140 kellene.
Egy komolyabb videókátya ami a mai játékokhoz kell nem áll meg 40böl nem is tudom hogy hogy akarsz ebböl gépet összerakni de felejtsd el menj egy nyáron dolgozni ,locsolni és gyüjts még hozzá
utolsó vagyok:
Mutass nekem egy VIDEOKÁRTYÁT 40ezerböl amin elmegy fullon a Crysis 3 (igaz hogy nagyobb a gépigény de nekem csak a kártya kell) és már rohanok is megvenni
Nem tudok mutatni, de nem is érdekel, és nem is tudok sok semmit a Crysis -ról... Nekem csak a GTA IV miatt kéne... :(
Teljesen lelombozott mindenki, szal inkább veszek ps3-mat.
Ha nem tévedek az i3 3220-ról volt szó, de javítsál ki, lehet rosszul látok.
Ezt a "4fizikai mag kell" dumát meg majd akkor elhiszem, ha linkelsz legalább 5 olyan tesztet ahol játék alatt akár a 980BE elverte az i3 3220-at. Ha jól tudom a 980BE a legerősebb Phenom II, de miattam aztán bármelyik kiadással hasonlíthatod.
De tudod mit? Linkelj akár egyet is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!