Tudnátok mondani olyan pc-s lövöldözős játékokat amiben valamilyen laboratóriumban vagy valami föld alatti bunkerben elszabadulnak valamilyen mutáns állatok?
Figyelt kérdés
Ha lehet legyen valamilyen értelmes története, ne legyen a legújabb játék./ne túl nagy gépigény/2012. jún. 16. 12:17
1/11 anonim válasza:
lövödözöst nem. de horrort igen.
az egyik az Amnesia The Dark Descent ez egy várban van, de majd ezis a földalatt lessz..
a másik pedig a Penumbra összes része azok pedig mind egy földalatti bázisban játszódnak ahol vírus szabadult el és szörnyek lesznek ott, DE NINCS FEGYVER..ez kő kemény túlélő horror.
2/11 A kérdező kommentje:
okés köszi ezeket megnézem. ha valaki tud még hasonlót jöhet.
2012. jún. 16. 12:56
3/11 anonim válasza:
Amit te keresel az tökéletesen passzol a half life 1-el. Zöld pacsit kérek ^^
4/11 anonim válasza:
Én ajánlanám a Far Cry 1-et, mert az lövöldözős, 2004-es a grafikával nem törődtek sokat de a játékélmény tökéletes, késöbb lesznek mutáns állatok aztán megjelennek a mutáns emberek is a gépigénnyel nem lesz gond xp kell hozzá a történet egész jó és az egész élethű mert meglehet bujni a levelek alatt, az egész egy szigetországban játszódik tele dzsungelekkel, szóval a leírásodra tökéletesen passzol.
5/11 anonim válasza:
Half Life, Red Faction, S.T.A.L.K.E.R., Doom 3... most több nem jut eszembe
6/11 anonim válasza:
szerinted az edámi miért lukacsos? mert cod-ozott!
7/11 anonim válasza:
nem tudom -e h jól írom
nem tudom -e h megírták -e előttem:
area 51 :) a lényege: ufót találnak az űrben, el fogják, bebörtönzik az aera 51 be, de kiszabadul, és embereket megfertőz, oszt te neked és szép sorban hulló csapattársaidnak kell osztani az észt.
8/11 anonim válasza:
Alien Shooter(nagyon brutális, békákat ,pókokat,oroszlánokat kell megölni,vehetsz fegyvereket, egyéb cuccokat, nagy játék élmény,természetesen rengeteg vérrel fűszerezve kápolna mindenképpen!
9/11 anonim válasza:
kápolna=ajánlom (bocs de mobil ról vok fenn )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!