Miért nyomtat csíkosan a nyomtatóm, mindenféle tisztitás elvégzése után is? Canon Pixma ip 3000-es nyomtató
Nekem is canon pixma van. nálam be szokott jönni a tisztítás bár nem spórol a tintával. Az oka az lehet, hogy régi a patron ami beszáradt. Tisztításkor nagyobb nyomással fújatja ki, de ha nagyon be van száradva eldugulva maradnak a lukak. Érdemes megtisztítani a patron fejet.
Vannak erre külön tisztítók de szerintem nem éri meg (InkJet Head Cleaner)
Nem szöszös, alkoholos rongyal tisztítsd meg, majd egy jó negvszívó annyagu törlővel (pl.:papírtörlő) itasd egy kicsit a patronból a festéket. Jobbat nem tudok. Gyári patron v. utántöltött?
Az utántöltöttek elhasználódnk pár töltés után és nem megbízhatóak!
Ugyanez a típus VOLT nekem is. A hibajelenség ugyanez volt, a végén kiderült: a nyomtatófej beadta a kulcsot.
Mivel úgyis mindegy volt már, megpróbáltam mindent, amit javasoltak (alkoholtól a langyos vízig), sajnos nem lett jobb. Azóta már a szelektív gyűjtőben van, mert nagy nehezen lehetett volna rendelni hozzá új fejet, de az alig egy-két ezer forinttal lett volna olcsóbb, mint egy új nyomtató. Azóta iP4700-as van, és csak eredeti patronnal használom. Állítólag nagyon nem szereti az utángyártottat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!