CANON MG3150 nyomtatóról mi a véleményetek?
Nekem 5350-es van, de még csak 2 hónapos, nem használtam túl sokat. A wifi beállítás pofonegyszerű volt, és bármelyik gépről tudsz printelni, ha a szoftvert feltelepíted. Patront úgy láttam 6-7ezer körül fogok tudni venni bele, de itt már ugye 3 szín van és két fekete patron, úgyhogy elég mindig azt, ami kifogy (így kb 1500 darabja).
Amire te kérdeztél az nem sokban különbözhet ettől, de lenyűgöző teljesítménye van az enyémnek, és határozottan tudom ajánlani a hasonlókat.
itt néztem. tehát akkor azt mondod kell 2 fekete és 3 szín. de itt ilyen patront is lehet kapni,hogy színes (tri-color),vagyis abból elég 1. és 2db fekete. Az kb 10-12ezer Ft. Az azért iszonyat drága..
Persze, egyben kifizetve már soknak tűnik, de ha színeset nyomtatsz, a 3 szín nem egyidejűleg fogy ki általában. A feketéből se kell 2-t kicserélni egyszerre. :)
Nekem más patronok kellenek, de mondom én nagykerből kapom, és úgy már eleve olcsóbb. De jó darabig nem kell vennem, ami gyárilag benne van, az nekem 1 évre elég.
Rámentem a Canon honlapjára,és ott azt írják erre a nyomtatóra,hogy 2 FINE kazetta PG-540 és CL-541 (opcionális PG-540XL és CL-541XL) kell bele.
Vagyis igazából csak 1 fekete,és 1 színes. Megnéztem ezeknek az XL-es méreteknek az árait,és 10.000Ft-ból kijön mindkettő,ami kb 500oldalt jelent. Viszont azt nem tudom,hogy gyárilag lesz e benne alapból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!